x close

Rețeta zilei : Raţă pe varză

0
12 Sep 2017 - 20:30
Rețeta zilei :  Raţă pe varză


Pentru prepararea raţei pe varză, ai nevoie de următoarele ingrediente
1 rață mijlocie
1 ceașcă de ulei
1 pahar de vin alb
1 varză
2 roșii
sare
piper boabe

Cum prepari rața pe varză
Speli rața, o cureți de intestine și măruntaie, după care o ungi cu ulei. Sărezi, după gust. Într-o tavă de friptură, pui rața cu o cană de apă caldă, piper boabe și ulei. Speli și cureți varza, o toci mărunt și o călești în ulei încins. Adaugi puțină apă atunci când s-a înmuiat ușor și continui fierberea. În aproximativ o oră, adaugi câteva roșii decojite, tăiate felii subțiri, sare și, după gust, poți adăuga puțin piper sau cimbru. La sfârșit torni vinul alb.

Ungi friptura cu sosul din tavă, până când devine ușor rumenă. Treci varza călită în tava de friptură și le mai lași împreună în cuptor, aproximativ jumătate de oră. Poftă bună!

 


 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Katy Perry va putea să cumpere o fostă mănăstire din Los Angeles

Katy Perry va putea să cumpere o fostă mănăstire din Los Angeles
Cântăreaţa americană Katy Perry a câştigat vineri în instanţă dreptul de a cumpăra o fostă mănăstire din Los Angeles, Los Feliz, ce era dorită şi de o femeie de afaceri, care dorea să o...

Rețeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Rețeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos bechamel
Ingrediente cannelloni 500 g carne tocată de vită 2 cepe 4 căţei de usturoi 200 g roşii pasate 150 g caşcaval 2 linguri ulei ½ linguriţă busuioc uscat sare piper pătrunjel Pentru sosul...

Care sunt cele mai înșelate zodii

Care sunt cele mai înșelate zodii
Ţi se pare din ce în ce mai greu să fii într-o relaţie? Dacă partenerul nu îţi inspiră încredere, ba chiar ai aflat că te-a înşelat, este momentul să pui punct şi să o iei de la...

Peştera unde se spune că uriaşii lui Decebal păzesc aurul şi unde gheaţa "arde"

Peştera unde se spune că uriaşii lui Decebal păzesc aurul şi unde gheaţa "arde"
Peştera Focul Viu este o altă minune naturală a ţării noastre, situată în Parcul Naţional Apuseni, la o altitudine de 1.165 metri. Cunoscută în vechime şi sub denumirea de Peştera Eschimoşilor,...

Masa în familie "un lux" pe care puțini români și-l mai permit

Masa în familie "un lux" pe care puțini români și-l mai permit
Familia reunită în jurul mesei era un ritual, pe care mulți dintre noi ni l-am dori posibil, măcar odată pe zi, însă, ritmului trepidant al vieţii și programul încărcat duc, încet, dar...

Plachie de crap (pentru masa de Vovidenie)

Plachie de crap (pentru masa de Vovidenie)
Urcam incet pe drumeagul ce duce spre Biserica Vovideniei din Luncani. Ceata abia ne lasa sa descoperim scandurile batrane ale gardului ce marginea proprietatea cuiva. Ocoleam cu cate un salt ochiuri de apa...

Rețeta zilei. Pui cu sos picant

Rețeta zilei. Pui cu sos picant
● Ingrediente: 4 pui mici, 2 ardei capia, două cepe, 3 ardei iuţi, 4 căţei de usturoi, 4 linguri cu muştar cu boabe, o lămâie, 200 g roşii cherry, o legătură de pătrunjel, o lingură cu boabe de piper, ...

Reteta zilei: Păstrăv în sos picant

Reteta zilei: Păstrăv în sos picant
Galerie Foto Ingrediente 4 păstrăvi 2-3 ardei 1 ardei iute 2 cepe 1 fir praz 200 g suc de roşii busuioc verde sare piper 3-4 linguri ulei   Mod de preparare Se curăţă peştii, se spală şi...

Fructe care ajută tranzitul intestinal

 Fructe care ajută tranzitul intestinal
Fie că ești la cură de slăbire, fie că ai ales dieta vegetariană, smochinele, curmalele sau rodiile alungă pofta de a mânca ceva dulce și ușurează tranzitul intestinal, datorită fibrelor care le...

Tainele horoscopului turcesc

Tainele horoscopului turcesc
Pe lângă cunoscutele semne zodiacale, există un horoscop ale cărui taine încă nu au fost descifrate în totalitate. Horoscopul turcesc a fost creat pentru a defini personalitatea oamenilor şi a...

Rețeta zilei: Piept de pui cu fistic

Rețeta zilei: Piept de pui cu fistic
Ingrediente: 400gr.piept de pui 100gr.fistic 30gr.miere 20gr.unt sare piper coriandru Mod de preparare: Fisticul se decojește, se taie mărunt și se amestecă cu sarea, piperul și coriandrul...

Hotelul de Gheață, căutat înainte de a fi construit

Hotelul de Gheață, căutat înainte de a fi construit
Galerie Foto Ajuns la cea de-a treisprezecea ediție, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac a fost și de această dată căutat de agențiile de turism și de iubitorii muntelui, la standul Sibiului de la Târgul de Turism ...

Mărturisire surprinzătoare a Ozanei Barabancea: ”Pierderea acestor kilograme în timp așa scurt nu este încă primită de interiorul meu”

Mărturisire surprinzătoare a Ozanei Barabancea:  ”Pierderea acestor kilograme în timp așa scurt nu este încă primită de interiorul meu”
Galerie Foto Ozana Barabancea, jurată la ”Te cunosc de undeva” și o mare artistă, a trecut în ultima perioadă printr-o serie de schimbări despre care vorbește fără ocolișuri într-un amplu interviu...

Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre  Vietnam

Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre  Vietnam
Galerie Foto A plecat cu zâmbetul pe buze, nerăbdător să ajungă și să înceapă cursa, bucuros că se află alături de fratele lui. Cătălin Moroșanu era într-o stare perfectă, până să ajungă pe...

De ce nu se căsătoreşte Călin Geambaşu cu femeia care i-a dăruit un copil

De ce nu se căsătoreşte Călin Geambaşu cu femeia care i-a dăruit un copil
Călin Geambașu este împreună cu Angi, mama copilului său, de zece ani, însă nu se gândeşte să se căsătorească. Invitat în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, artistul...
Serviciul de email marketing furnizat de