x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reteta zilei - Spaghete in negru cu sepie si frcute de mare

Reteta zilei - Spaghete in negru cu sepie si frcute de mare

03 Iun 2004   •   00:00

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Catalin Scarlatescu de la restaurantul Noblesse

  • Ingrediente: 110 g spaghete, 15 g usturoi, 150 g amestec fructe de mare, 20 ml ulei de masline, 20 ml vin alb, 1 plic (4 g) de cerneala de sepie, sare, piper, patrunjel, busuioc proaspat

  • Grad de dificultate: usor

  • Timp de preparare: 10 minute

  • Mod de preparare: Spaghetele se fierb in apa cu sare aproximativ 7 minute (se pun in apa numai dupa ce aceasta a inceput sa fiarba). Usturoiul impreuna cu amestecul de fructe de mare se prajesc in uleiul de masline. Se adauga vinul si cerneala de sepie, sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga spaghetele.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie