x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei - Coppa cu carciofi

Specialitatea zilei - Coppa cu carciofi

21 Aug 2004   •   00:00
  • Ingrediente: 50 g coppa (un salam din ceafa de porc), 50 g carciofi (anghinare ce se gaseste in supermarket-uri sub acest nume de carciofi), un sfert de lamaie, 20 ml ulei de masline.

  • Timp de preparare: 5 minute

  • Grad de dificultate: scazut.

  • Mod de preparare: Coppa se taie felii subtiri si se asaza pe tot platoul. Deasupra se pun carciofii taiati julien (felii subtiri), peste care se toarna un sos format din lamaie si ulei de masline.

    Spuneti-va parerea!

    Asteptam opiniile dumneavoastra. Daca aveti comentarii la articolele publicate, daca vreti sa cititi despre un anumit subiect sau sa ne impartasiti din experientele dumneavoastra din restaurante, o puteti face trimitandu-ne un e-mail sau o scrisoare. Daca sunteti maestri bucatari in prepararea unei retete nu ezitati sa o impartasiti si celorlati cititori!

    E-mail: gastronomie@jurnalul.ro
    Adresa: Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei, Corp D, et. 8, Sector 1, Bucuresti
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie