x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Transformă gătitul într-un adevărată plăcere folosind tigaia potrivită! Alimentele lipite pot deveni imediat istorie!

Transformă gătitul într-un adevărată plăcere folosind tigaia potrivită! Alimentele lipite pot deveni imediat istorie!

23 Mar 2018   •   15:12
Transformă gătitul într-un adevărată plăcere folosind tigaia potrivită! Alimentele lipite pot deveni imediat istorie!

Orice gospodină adevărată știe că secretul preparatelor gustoase, sănătoase și aspectuoase ține nu doar de talentul culinar, ci mai ales de ustensilele de gătit folosite! De aceea, una dintre cele mai importante aspecte este alegerea unei tigăi potrivite, care să te pună în valoare!

În mod eronat, multă lume consideră că o tigaie bună este neapărat și scumpă, motiv pentru care numeroase gospodine folosesc tigăi și cratițe din email, în care mâncarea se lipește. Apoi urmează enervanta operațiune de curățare a urmelor de arsură.

Totuși, poți scăpa de chinul acesta dacă alegi tigaia potrivită. Cele mai recomandate produse pentru gătit sunt tigăile antiaderente, adică cele care previn lipirea alimentelor și te ajută să consumi ulei cât mai puțin. Fie că alegi una ceramică, fie că preferi una cu efect de piatră încinsă, rezultatele se vor vedea imediat.

Când ai făcut ultima oară ouă ochiuri și acestea au alunecat ușor în farfurie, iar tigaia a rămas aproape curată? Dacă vrei să te bucuri și tu de această experiență, atunci îți recomandăm tigăile din gama Regis Stone oferite de Aloshop. Alimentele se fac imediat și nu se lipesc, chiar dacă nu folosești ulei. Diferitele tipuri de carne sau de legume își păstrează aspectul plăcut, aromele și substanțele nutritive, pentru ca tu să faci spectacol culinar și să te bucuri de un preparat sănătos și gustos.

În plus, spre deosebire de tigăile ceramice, tigaia cu efect de piatră încinsă rezistă mai bine la zgârieturi! Poți pregăti rețete spectaculoase cu carne, poți face paste și tot felul mixuri de legume, fără să mai ai grija că acestea vor arăta inestetic la final, fiindcă s-au lipit. Datorită învelișului special, ingredientele își păstrează nu doar proprietățile nutritive, ci și aspectul extrem de plăcut!

Tigaia cu efect de piatră încinsă îți permite să încerci chiar și cele mai îndrăznețe combinații de cărnuri cu garnituri, fără să mai pierzi mult timp în bucătărie și fără să mai stai cu grija soluțiilor de curățat. Alimentele se gătesc și fără ulei, nu se lipesc și își păstrează proprietățile nutritive, iar tu nu mai dai bani pe produse de curățat și nici nu mai pierzi mult timp cu operațiunea de curățat și degresat.

Fie că alegi o tigaie Wok, fie că optezi pentru o tigaie grill, cu siguranță vei vedea imediat diferența și experiența ta din bucătărie se va îmbunătăți considerabil! Transformă gătitul într-o plăcere și uită de momentele în care acesta devenea un calvar, din cauza urmelor de arsură!

×