x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Trucuri in bucatarie

Trucuri in bucatarie

07 Iul 2004   •   00:00
FRISCA BATUTA isi pastreaza consistenta daca la preparare, pentru fiecare jumatate de kilogram de frisca, adaugati jumatate de lingurita de gelatina.

CATEVA PICATURI DE ZEAMA DE LAMAIE puse in nari desfunda nasul, fara sa dea dependenta. Tratamentul este cam neplacut, dar sigur.

CASTRAVETII ACRII vor avea un gust mai picant daca in borcan se presara printre ei cateva cuisoare.

MAMALIGA nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece. Consumarea in fiecare zi a unui pahar de zer de lapte curata intestinele si pune metabolismul in miscare.

MAIONEZA se poate face cu mai putine oua daca in ea se adauga cateva cuburi de cartofi fierti, calzi si bine sfaramati.

ARAHIDELE sunt cunoscute de cel putin 3.500 ani si sunt inrudite cu mazarea.

×
Subiecte în articol: gastronomie