x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 12 obiceiuri proaste care TE URÂȚESC

12 obiceiuri proaste care TE URÂȚESC

01 Iul 2015   •   15:25
12 obiceiuri proaste care TE URÂȚESC

 Credem că dacă procesăm astfel vom fi mai tinere, mai sănătoase, mai frumoase. Dar uite că, uneori, anumite obiceiuri și metode de îngrijire pe care le creseam infailibile ne pun, de fapt, în pericol frumusețea și chiar sănătatea. Iată la ce ar trebui să renunțăm - sau măcar să nu facem asta prea des - și ce reguli să urmăm cu strictețe:

1. (Supra)expunerea la soare provoacă riduri și leziuni de tip canceros. Extrem de periculoasă este supraexpunerea la ultraviolete, pentru că dăunează atât frumuseţii, cât şi sănătăţii pielii. În urma acestei supraexpuneri apar ridurile, petele, aluniţele şi leziunile de tip canceros ale pielii.

Citește și Dietele bunicii. Află cum poți să slăbești cu miere și scorțișoară

2. Expunerea la aburi usucă pielea. Nici expunerea exagerată la abur nu e de bun augur pentru frumusețe. Dacă e făcută foarte des, pentru că are un efect foarte puternic asupra pielii, va duce la uscarea ei şi va predispune la coşuri şi iritaţii.

3. Punctele negre, lăsate pe mâna specialiștilor. Extragerea comedoanelor este, de asemenea, riscantă şi trebuie să o lăsăm întotdeauna pe seama unui specialist.

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR




×