x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Alexandru Ciucu propune sacourile în culori tari pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013 (GALERIE FOTO)

Alexandru Ciucu propune sacourile în culori tari pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013 (GALERIE FOTO)

de Cosmina Stoicescu    |    15 Aug 2012   •   11:44
Alexandru Ciucu propune sacourile în culori tari pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013 (GALERIE FOTO)

Designerul de costume masculine Premium, Alexandru Ciucu, propune pentru sezonul de toamna sacourile in culori tari. Noile sale creatii, incluse in colectia “L’Homme. Roi 2012', realizate din lana S’160, lana cu mohair, lana cu matase, dar si bumbac si in, pot fi purtate atat cu jeans, cat si cu pantaloni clasici, din bumbac.

Alexandru Ciucu propune sacouri in culori precum rosu, galben, turqoise, lila si albastru navy, potrivite atat pentru petrecerea timpului liber, cat si la scoala sau la birou, in limitele rigorilor job-ului.

“Pentru colectia din acest an, am mizat si pe culori vii care completeaza astfel celelalte piese vestimentare ale colectiei, clasicul gri, bej, negru sau alb. Atelierul meu este din ce in ce mai des vizitat de tineri care m-au rugat sa extind paleta coloristica a costumelor mele', declara Alexandru Ciucu.

Designerul a imbinat astfel croiala impecabila, realizata in singurul atelier Premium de costume masculine din Romania, cu un puseu cromatic indraznet . Rezultatul, colectia “L’Homme. Roi 2012', vine sa inveseleasca, prin culoare si linii elegante, garderoba barbatilor din Romania, sezonul toamna-iarna 2012-2013.

×