x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Alexandru Ciucu te învaţă ce costum să alegi în funcţie de înălţime (GALERIE FOTO)

Alexandru Ciucu te învaţă ce costum să alegi în funcţie de înălţime (GALERIE FOTO)

de Cosmina Stoicescu    |    30 Iul 2012   •   11:43
Alexandru Ciucu te învaţă ce costum să alegi în funcţie de înălţime (GALERIE FOTO)

Alexandru Ciucu, renumitul designer de costume masculine, impartaseste din experienta sa de peste 10 ani in domeniu, si dezvaluie ce tip de costume trebuie sa poarte barbatii, in functie de conformatia corpului lor, pentru a nu cadea in penibil atunci cand isi fac aparitia la diverse evenimente.

Designerul le recomanda barbatilor scunzi si grasi sa se fereasca de costumele deschise la culoare, cele in carouri sau cu dungi late. “Nu sunt indicate sacourile la un rand cu trei nasturi, sau mai multi, pantalonii cu unul sau doua falduri, sau sacourile fara slit. In schimb, ei trebuie sa aleaga costumele cu dungi inguste, in culori inchise, pantalonii fara fald, in timp ce sacoul trebuie sa aiba lungimea clasica, nici ma scurt, nici mai lung', declara designerul.

Barbatilor slabi si inalti, Alexandru Ciucu le recomanda sa stea departe de sacourile lungi, peste medie. “Este contraindicat sa alegi costume cu dunga ingusta sau sacourile de lungime mai mare decat cea clasica. In schimb, este bine sa poarte costume deschise la culoare, la un rand sau doua, cele cu dunga lata, sacoul cu trei nasturi, mai scurt, care le vor atenua din defecte', declara designerul.

Alexandru Ciucu a lansat anul acesta una din cele mai frumoase colectii de costume masculine din ultimii ani, “L’Homme. Roi 2012', care a fost prezentata atat la Bucuresti, cat si la Monte Carlo.

×