x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Bote, de la ”Domina” la ”Birds”!

Bote, de la ”Domina” la ”Birds”!

21 Feb 2013   •   22:03
Bote, de la ”Domina” la ”Birds”!

Cătălin Botezatu a participat, pentru al nouălea an consecutiv, la renumitul festival de modă New York Couture Fashion Week. În vederea prezentării noii sale colecţii, “Birds”, designerul român a pus în scenă un show de excepţie, în faţa celor peste 3.000 de invitaţi prezenţi în Grand Ballroom din incinta New Yorker Hotel. Spectatorii, sosiţi din toate colţurile lumii, au asistat la un nou show excentric al designerului român, derulat pe parcursul a 20 de minute. Au fost prezenţi în sală stilişti ai revistelor de modă internaţionale, jurnalişti de la cotidianele centrale americane, oameni de afaceri, dar şi personalităţi locale.

Tema noii linii vestimentare a fost gândită ca o continuare a show-ului precedent, ”Domina”, în cadrul căruia personajul principal feminin apărea în postura de dresor al trupului şi minţii bărbaţilor din viaţa ei, prezentaţi pe podium încătuşaţi sau prizonieri în cuşti de metal.
De aceasta dată, pentru colecţia “Birds”, Botezatu păstrează tema coliviei, însă ca un refugiu de lux al femeii puternice, capabilă să îşi guverneze singură destinul şi să se retragă, după propriul plac, în intimitatea protejată de zăbrelele preţioase de argint.

Piesele vestimentare ale noii colecţii urmează fidel linia trupului şi prezintă decoltee generoase şi trene suple care oferă înălţime siluetei. Pentru rochiile de seară din colecţia “Birds”, Cătălin Botezatu a folosit catifea, voal de mătase, broderie filigran, aplicaţii lucrate manual, dantelă franţuzească finisată mill pointe, pene şi blană naturală.



×