x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cadouri romantice într-o cană de cafea? Le găsești pe site-ul care te îndeamnă să dăruiești cadouri-experiențe

Cadouri romantice într-o cană de cafea? Le găsești pe site-ul care te îndeamnă să dăruiești cadouri-experiențe

28 Sep 2020   •   15:40
Cadouri romantice într-o cană de cafea?  Le găsești pe site-ul care te îndeamnă să dăruiești cadouri-experiențe

„Cadourile care nu se uită niciodată au emoție și trăiri”, ne spune Florin Genet, CEO experimenteaza.ro, un site special de cadouri-experiență. Florin a adunat aici peste 500 de experiențe diferite care adresează diverse nevoi și contexte, cu scopul de a ne determina să alegem acest tip de dar în locul celor clasice.

 

“Adeseori ne găsim în imposibilitatea de a alege repede și bine un dar potrivit celui la care ținem cel mai mult. Știm că i-ar fi plăcut să vadă apusul în balon, în Capadoccia, sau să conducă - măcar câteva minute - o mașină cu motor de sute de cai putere. Însă, de multe ori, rămânem la stadiul “ce frumos ar fi dacă aș putea să îi ofer...” completează Florin.

 

Romantismul poate fi prins într-o cutie de bomboane de ciocolată.

Dar, propunerea de cadouri romantice a celor de la experimentează.ro e puțin diferită.

 

Zbor cu balonul cu aer cald, o noapte într-un castel de poveste, plimbare într-o mașină de epoca, pictorial de familie sau cerere în căsătorie în elicopter, ciocolată personalizată pregătită de tine, city-breaks în Scoția, în Moscova, în Cannes sau în Italia, vacanță pe yacht, cină cu celebrități, sesiuni de stand-up paddles în Delta și lista încă mai continuă.

 

Favoritul nostru - poate și pentru că se potrivește cu viitoarele dimineți de toamnă aurie - este un curs barista intensiv, pentru că o cafea specială se savurează întotdeauna în doi.

 

Scopul unui asemenea cadou-experiență este să vă introducă în fascinanta lume a cafelei, veți afla despre originea și istoria, veți învăța să folosiți corect echipamentele, să calibrați râșnița și alte tehnici necesare preparării unei cafele delicioase, veți deprinde tehnici de recunoaștere și diferențiere a aromelor și de obținere a acestora. Un moment bun să vă bucurați de câteva ore dedicate doar vouă. La final, veți degusta cinci sortimente exotice de cafea, de origine diferită, și veți pleca acasă cu sortimentele care vă cuceresc.

 

Cadourile-experință se diferențiază de cadourile clasice pentru că vin cu un termen de valabilitate de 12 luni, poți schimba gratuit experiența timp de 90 de zile iar banii îi primești garantat înapoi timp de 30 de zile (dar sigur nu te vei răzgândi). Voucherul este gratuit și personalizabil.

×
Subiecte în articol: Florin Genet experimenteaza.ro