x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cartier - un stilou, o marca, o personalitate surprinzatoare

Cartier - un stilou, o marca, o personalitate surprinzatoare

09 Dec 2004   •   00:00

Produsele de lux inseamna haute-couture, ceasuri si bijuterii de lux, casmir, caviar, obiecte de scris, trabucuri fine, accesorii de lux. Aceste produse sunt o investitie in imagine, o recunoastere a unui statut social.

Brandul Cartier nu inseamna doar ceasuri sau bijuterii, ci si obiecte de scris. In 1976, seria accesoriilor de lux Cartier a fost completata de instrumentele de scris. Inspirate din forma ovala a brichetelor, ele purtau unul din motivele principale ale Casei, cele trei inele, subtil incluse in design.

Aventura colectiei Les Must a continuat in anii ’80 si ’90. In 1983, stiloul Must de Cartier s-a nascut, in aur si lac, fidel materialelor pretioase care au adus faima prestigioasei marci. Anul 1986 a insemnat lansarea colectiei de instrumente de scris Pasha, iar in 1991 a aparut colectia Panthere, urmata in 1995 de cea numita Louis Cartier, un omagiu de altfel adus creativitatii Casei Cartier. Ultima aparitie a unei astfel de colectii a fost in 1997 - Diabolo de Cartier.

PLACERE. Stilourile Cartier sunt usoare, incantator de simplu de manuit, marimea perfecta, combinand confortul utilizarii cu placerea de a scrie. La inceput a fost doar culoarea aurului, apoi lacul negru... impreuna sugerand formele felinelor sau fluida forma a focului, intr-un joc de lumina. Lac si aur amestecate intr-o unica combinatie. Un design indraznet pentru un stilou ce are calitatile unei bijuteri. Indiferent ca este vorba despre un stilou, pix cu bila sau cu mina de creion, toate aceste obiecte de scris sunt perfect concepute pentru femeia zilelor noastre. Litera C de la Cartier este gravata pe clama, iar emblema Cartier este situata pe corpul principal, oferindu-i personalitate acestui instrument de scris ce reafirma indrazneala si creativitatea pentru care marca Cartier este atat de faimoasa. (Catalin Budescu)

CARTIER - STILOU DIN COLECTIA TRINITY (1)
  • Marcat cu 3 inele de aur: alb, galben si roz
  • Pret de referinta 347 de euro
  • CARTIER - STILOU DIN COLECTIA DIABOLO (2)
  • Realizat din compozit rosu si metal placat cu aur
  • Pret de referinta 396 de euro
  • CARTIER - UN STILOU DEOSEBIT, ELEGANT (3)
  • Realizat din compozit si metal
  • Pret de vanzare 396 de euro
  • ×
    Subiecte în articol: high-life cartier stilou