x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce cadou să-i cumpărați sub brad micuței voastre domnișoare?

Ce cadou să-i cumpărați sub brad micuței voastre domnișoare?

05 Noi 2020   •   15:40
Ce cadou să-i cumpărați sub brad micuței voastre domnișoare?

Vi se pare prea devreme să vă gândiți la cumpărarea cadourilor de Crăciun? Nu uitați că, mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun. Dacă doriți să o faceți fericită pe micuța voastră prințesă, v-am pregătit câteva idei, de unde cu siguranță vă puneți inspira.

Cum să aflați ce își dorește fetița voastră? Foarte simplu. Întrebați-o :-) Dar vă veți descurca și mai bine dacă veți scrie împreună o scrisoare Moșului. Sau lăsați-vă inspirați de ideile noastre.

 

O păpușa nu va dezamăgi niciodată

Un cadou clasic de Crăciun pentru o fetiță de aproape orice vârstă este, fără îndoială, o păpușă. Dar vi se poate întâmpla ca micuța voastră să găsească chiar și cinci păpuși sub bradul de Crăciun, câte una de la fiecare membru al familiei. De data aceasta, însă, vă puteți surprinde fetița. Ce spuneți dacă i-ați cumpăra accesorii pentru o păpușă pe care o are deja acasă? De exemplu, o rochie de schimb, un costum de baie sau un cărucior?

 

Încurajați-i creativitatea

Dacă fiicei dvs. îi place să deseneze, să taie cu foarfeca sau să creeze, oferiți-i, de exemplu, un set creativ plin cu creioane, markere sau autocolante pentru creație. Pentru fetițele mai mari, puteți alege, de exemplu, o pânză pentru pictură și un șevalet. Orice lucru care ajută la dezvoltarea imaginației o s-o încânte.

 

Pentru micile bucătărese

Fetițele sunt, în general, foarte bucuroase să ajute în bucătărie. Și fetița voastră face parte din această categorie? Dacă da, atunci oferiți-i o bucătărie de vis, în care să gătească un prânz gustos, să pregătească un tort delicios sau să pregătească o cafea gustoasă fără ajutorul dvs. Și ce ar putea fi mai potrivit decât să-i oferiți și prima ei carte de bucate? În librării, veți găsi mai multe titluri cu rețete simple chiar și pentru cele mai mici bucăterese.

 

Îi place să se aranjeze?

Despre ce vorbim - majoritatea fetițelor adoră să se aranjeze încă de când sunt mici. Mai ales dacă își urmăresc mama în timp ce să aranjează în oglindă ;-) Așadar, pregătiți-i o surpriză și, în loc de produse cosmetice și machiaje de jucărie, cumpărați-i sub bradul de Crăciun produse cosmetice reale special create pentru copii. Un șampon, un parfum sau un set de cosmetice pentru copii cu personajul animat preferat. Eventual puteți alege o ținută deosebită pentru mica domnișoară cochetă, fie o rochiță, o bluză sau un palton drăguț. Aceste cadouri cu siguranță îi vor aduce un zâmbet pe chip.

 

Pontul nostru: Doriți să economisiți bani atunci când cumpărați îmbrăcăminte pentru copii? Folosiți coduri reducere About You sau aplicați cod reducere Answear și cumpărați ținute deosebite de la brandurile voastre preferate. Faceți-o fericită nu numai pe fiica dvs., ci și pe dvs. însuți.

 

Amenajați-i o cameră de prințesă

Camera copilului este regatul în care prințesa voastră își petrece probabil cel mai mult timp. Așa că ajutați-o să și-o amenajeze pe plac! Îi lipsește, de exemplu, un cort mic în care fetița să se poată ascunde cu păpușile ei? Sau o lampă de veghe sau o ghirlandă luminoasă care va face din fiecare somn unul liniștit?

 

Pentru fete mai băiețoase

Nu tuturor fetelor le plac unicornii și vor să se joace cu animăluțele de pluș sau păpuși. Unele preferă să meargă pe o bicicletă sau să alerge pe afară după minge sau să petreacă timpul acasă jucându-se cu mașinuțele. Desigur, noi nu am uitat nici de ele. Un cadou cu adevărat special, care va plăcea unei astfel de fete mai băiețoase este poate unul un pic atipic pentru o fată. Dar ce ziceți dacă ați face-o fericită oferindu-i o pistă auto? Vă garantăm că se va bucura nu numai ea, ci și tatăl ei.

 

Ceva mai ieftin

 

Deși este posibil să găsiți jucării destul de scumpe în lista de dorințe a prințesei voastre, nu disperați. Nu este vorba despre preț până la urmă. Chiar și cea mai scumpă Barbie poate fi înlocuită cu o păpușă mai ieftină într-o rochie frumoasă. Eventual, alegeți să nu cumpărați o mulțime de jucării, ci cumpărați doar una singură - cea la care visează cel mai mult fetița voastră. Și dacă doriți să economisiți și mai mult atunci când faceți cumpărături folosiți cupoane de reducere.

 

Cumpărați cadouri de Crăciun pentru fetița voastră mai avantajos. Puteți folosi vouchere reducere nu numai la jucării, ci și îmbrăcăminte pentru copii sau alte produse pentru copii.

×