x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion TOP 5 cei mai FRUMOSI barbati din lume

TOP 5 cei mai FRUMOSI barbati din lume

13 Mai 2015   •   13:28
TOP 5 cei mai FRUMOSI barbati din lume

Atunci când spunem manechin de top ne duce gândul la acele tinere superbe, suple, cu picioare interminabile şi cu trăsături de vis, să ştiţi că în această categorie intră şi bărbaţi. Sunt la fel de celebri în lumea modei, dar şi la fel de bine plătiţi.

Desigur, nu orice bărbat care defilează pentru un mare creator de modă este faimos şi bogat. Manechinele de top sunt mult mai puţine. Dar asta nu înseamnă că domnii nu au primit titlul de tipul ,,cel mai frumos model masculin’’ sau ,,bărbatul perfect’’. Aşa că nu e cazul să ne mirăm că au o grămadă de admiratoare care le invadează paginile de socializare online.

Perfecţiunea este o noţiune abstractă la care toată lumea tinde, dar puţini reuşesc să ajungă măcar aproape. Mai ales atunci când vine vorba despre partea fizică. Însă Marlon Teixeira este unul dintre bărbaţii despre care putem spune că este aproape perfect. Poate să mulţumească pentru asta strămoşilor săi japonezi, brazilieni şi portughezi.

Janina Nectara: Pentru că are calităţile fizice ale unui adevărat Adonis, designer-ii preferă să îl folosească cu precădere în campaniile destinate produselor de beauty pentru bărbaţi. Nu degeaba revistele de modă l-au desemnat în anul 2013 cel mai de succes model masculin.

Lista frumuseţilor masculine continuă cu un canadian pe nume Nick Bateman. Când era mic, îşi dorea să fie ţestoasă ninja. Aşa că a început să practice arte marţiale şi până la 20 de ani câştigase deja patru titluri la campionatele mondiale. Apoi, din ringul de lupte a sărit direct pe podiumurile de prezentare.

Citeste si APUCA-TE DE MODA! CASTIGI SUTE DE MILIOANE DE DOLARI!

JN: Nick Bateman este, probabil, cel mai seducător canadian în viaţă. Este un model la propriu de frumuseţe masculină. Doar contul său de Instagram ajunge la aproape 2 milioane de urmăritori şi, bineînţeles, după cum ne putem imagina, majoritatea sunt femei.

Nick nu este singurul model canadian celebru. Un alt conaţional al său este permanent în atenţia marilor designer-i. Numele său – Noah Mills.

JN: Încă de la debutul său pe podimurile internaţionale, Noah a prezentat pentru Case precum Gucci şi Saint Laurent. Au urmat contracte foarte consistente care s-au tot reînnoit de-a lungul timpului cu Dolce & Gabbana, Versace sau Hugo Boss. De altfel, Noah recunoaşte că ultimii 10 ani şi i-a petrecut mai mult cu Domenico Dolce şi cu Stefano Gabbana decât cu propriile rude.

Când sportul şi frumuseţea s-au contopit, rezultatul s-a numit Chad White. Este un fost jucător de baseball care şi-a încheiat cariera sportivă din cauza unui accident şi a descoperit modelling-ul. Giorgio Armani, Hugo Boss, Ralph Lauren, Dsquared2 sunt doar câteva nume pentru care a lucrat Chad.

Citeste si UNDE ISI PETREC VACANTA CEI MAI BOGATI OAMENI DIN LUME

JN: Succesul său a fost atât de răsunător, încât revistele l-au desemnat cel mai popular model masculin în viaţă. De altfel, revista L’Uomo Vogue i-a acordat un număr record de 40 de pagini într-un pictorial.

Godfrey Deeny, editorul-şef Le Figaro spune că cele mai frumoase modele din lume le găseşti la show-ul Dolce & Gabbana. Şi are dreptate. Mai ales dacă îl vezi pe Ben Hill.

JN: Ben Hill şi-a început cariera în anul 2002 şi, ca orice model promiţător, a trecut mai întâi pe la Dolce & Gabbana. Apoi a fost observat de ceilalţi designer-i şi a devenit, în timp, un adevărat fashion darling al brand-urilor de renume precum Ermenegildo Zegna, Louis Vuitton, Hugo Boss, Calvin Klein.

Jon Kortajarena provine din Spania. Debutează pe podiumul Emporio Armani şi la doar 18 ani devine imaginea Just Cavalli. Cariera sa are o evoluţie exponenţială. Tom Ford îl alege să îi fie imagine în campaniile sale mulţi ani consecutiv. De altfel, designer-ul îi acordă şi un rol în filmul său de mare succes, A Single Man. Kortajarena a devenit atât de apreciat, încât revista L’Officiel Homme i-a acordat un număr special, de 200 de pagini în anul 2008. Ediţia respectivă se numea 200 de pagini de modă cu Jon Kortajarena. Revista Forbes i-a acordat un loc 7 în topul celor mai de succes modele din lume. 

×