x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion De ce aleg vedetele de la noi să poarte haine de blană naturală?

De ce aleg vedetele de la noi să poarte haine de blană naturală?

09 Dec 2021   •   16:44
De ce aleg vedetele de la noi să poarte haine de blană naturală?

Vedetele din întreaga lume aleg să poarte haine de blană naturală și să impresioneze cu outfit-urile lor. Celebritățile autohtone nu fac nici ele excepție, fiind cucerite de eleganța și versatilitatea acestor haine, ce oferă nu doar un confort termic incredibil, ci sunt un spectacol în sine.

 

Fie că vorbim de femei de afaceri, vedete de televiziune sau cântărețe – toate aleg să includă în garderoba lor acest articol vestimentar care impune respect și emană putere.

 

Ce vedete de la noi poartă haine de blana naturala?

 

Am ales pentru tine câteva nume cu rezonanță puternică din showbizul autohton care aleg să poarte produse din blană naturală și să cucerească prin atitudine și stil.

 

Anamaria Prodan - conduce un imperiu, însă nu renunță la a purta cu plăcere și a străluci în haine de blană naturală de la Carolina Design! Anamaria Prodan este o femeie puternică, ce ”joacă” într-o lume a bărbaților și știe cât de importantă este alegerea unei vestimentații care să emane feminitate, dar și putere - atributele incontestabile ale produselor din blană naturală.

 

Andreea Banică – mamă, soție și artist - știe mai bine decât oricine cât de important este să te poți adapta și trece rapid de la o situație la alta, de la un rol la altul. Însă în orice ipostază ar trebui să activeze, Andreea Banică știe că este important ca mereu să arate impecabil și să emane feminitate și siguranță de sine. Este un model nu doar pentru fiica ei, ci pentru tinerele din întreaga țară, așa că acordă o atenție sporită stilului vestimentar și înțelege ce rol important are alegerea hainei potrivite, adaptate contextului. Cântăreața mizează pe versatilitate și alege sa poarte haine de blană naturală fie atunci când iese cu copiii la plimbare, fie la evenimentele elegante și chiar și la concerte, pe scenă.

 

Anda Adam – este cu siguranță una dintre vedetele sex-simbol de la noi, iar ținutele sale îmbină cu finețe stilul provocator cu cel elegant. Cântăreața mizează și ea pe produsele din blană naturală pentru a-și pune în valoare feminitatea și rafinamentul. Artista știe că va atrage privirile tuturor cu outfituri în care va integra haine de blană naturală și că nu va putea trece neobservată.

 

Vlăduța Lupău – iubește muzica populară și portul tradițional, iar alegerea produselor din blană naturală este una firească. Cântăreața de muzică populară reușeste să îmbine într-o manieră rafinată portul modern cu muzica tradițională. Astfel, nu ezită să integreze în ținutele sale haine de blana naturala și să se facă remarcată prin stil și eleganță.

 

Iar când vine vorba despre alegerea produselor din blană naturală, toate aceste doamne se bazează pe Carolina Design – un magazin de blănuri 100% naturale, cu peste 30 de ani de tradiție în prelucrarea si comercializarea blănurilor naturale.

 

Intră pe site, consultă oferta completă de produse din blană naturală și alege să îți pui personalitatea în valoare într-o manieră elegantă și rafinată. Fie că activezi în mediul business, fie că iubești stilul sport, Carolina Design are o mulțime de modele care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. Mai mult decât atât, dacă modelul dorit de tine nu se regăsește pe site, poți transmite o fotografie cu acesta consultanților Carolina Design și, în cel mai scurt timp posibil, vei avea articolul vestimentar mult dorit.

×