x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion De unde alegem cele mai bune parka pentru bărbați sub 350 RON?

De unde alegem cele mai bune parka pentru bărbați sub 350 RON?

13 Dec 2021   •   16:10
De unde alegem cele mai bune parka pentru bărbați sub 350 RON?

Gecile parka sunt acele geci tip hanorac, închise în față cu fermoar sau nasturi, care au glugă, accesorizată de cee mai multe ori cu blană, fie naturala, fie artificiala. Lungimea lor este mai mare decât a gecilor de iarnă clasice, care sunt de obicei doar până în talie, și sunt foarte călduroase și potrivite pentru sezonul rece.

 

Aceste geci au fost create inițial de către inuiți și erau purtate la vânătoare și la pescuit, în iernile geroase. Erau fabricate din piele de karibu sau de focă. Aceste tipuri de materiale erau călduroase și impermeabile și îi protejau pe aceștia în activitățile desfășurate în aer liber iarna.

Ce să alegi dintre gecile parka, gecile clasice de iarnă sau paltoane?

Atunci când vine vorba despre garderoba de iarnă, bineînțeles că trebuie să alegi varianta cea mai confortabilă și călduroasă, dar care să se potrivească stilului tău și să fie în tendințe. Paltonul este o piesa vestimentară elegantă, care sigur îți asigură căldură. De obicei sunt făcute din lână sau combinații de lână cu alte materiale, și sunt potrivite pentru o ținută office sau elegantă. Le poți purta atât la job, cât si la un eveniment important. Gecile de iarnă clasice, sunt de obicei din fâș și au umplutură naturală, de cele mai multe ori din puf de gâscă sau lebădă. Mai sunt gecile din piele, care deși în trecut erau oarecum greu de întreținut deoarece nu erau rezistente la umezeală și se deteriorau ușor în contact cu ploaia sau zăpada, acum sunt tratate cu tot felul de soluții care le fac impermeabile si rezistente în timp. De obicei acestea au interiorul din blană naturală și sunt foarte călduroase. Gecile parka sunt în tendințe de câțiva ani, fără să se demodeze, deoarece sunt practice, ușoare, călduroase și arată bine. Acestea asigura confort și le poți purta fără probleme fie la job, fie la o ieșire în oraș cu prietenii, o seară la cinema sau o plimbare prin natură. Lungimea lor reprezintă din nou un avantaj, deoarece acoperă foarte bine partea de jos a spatelui.

De unde să ne cumpărăm gecile parka la prețuri bune?

Atunci când alegem îmbrăcămintea, prețurile mari nu reflectă neapărat calitatea. De cele mai multe ori, prețurile mari sunt pentru a plăti firma de la care îți achiziționezi produsele. Asta înseamnă că îți poți cumpăra geci de calitate, călduroase și confortabile si la prețuri mai mici. Îți poți da seama de calitatea produsului din felul în care sunt realizate cusăturile, din cum arată accesoriile folosite, de exemplu fermoar sau nasturi, și după cum rezistă în timp geaca respectivă. Poți să vezi varietatea de modele de pe Bolf.ro, pentru a-ți alege geaca potrivită. Găsești foarte multe modele la prețuri sub 350 lei și astfel îți vei îmbogăți garderoba fără costuri foarte ridicate. Pentru că iarna este în toi, trebuie să îți acorzi câteva ore de cumpărături online și să îți achiziționezi aceste modele de geci care sunt în mare trend în acest an.





 

×