x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Echipa nationala de rugby a rupt gura showbizului! Uite-i pe stejari pozand tulburator pentru Alexandru Ciucu! (GALERIE FOTO)

Echipa nationala de rugby a rupt gura showbizului! Uite-i pe stejari pozand tulburator pentru Alexandru Ciucu! (GALERIE FOTO)

de CS    |    05 Dec 2012   •   14:39
Echipa nationala de rugby a rupt gura showbizului! Uite-i pe stejari pozand tulburator pentru Alexandru Ciucu! (GALERIE FOTO)
Sursa foto: ADPM

Calendarul oficial Alexandru Ciucu 2013, care îi are ca protagoniști pe membrii echipei naționale de rugby, a fost lansat aseară printr-un eveniment aparte, prezentat de Alina Sorescu, la care a participat, pe lângă personalități din lumea sportului și a showbiz-ului, și Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României.

Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu a avut onoarea să aibă alături, nume cunoscute precum Alin Petrache (Președinte Federația Română de Rugby), Marius Urzică, Ovidiu Ioanițoaia, Doina Melinte, Dana Săvuică, Mirela Stelea, designerul de bijuterii Mădălina Flusberg, Mihaela Drafta, Geanina Ilieș, Irina Deleanu (Președinte Federația Română de Gimnastică Ritmică), Constantin Iosef, Laurent Tourette, Irina Cordoneanu, Giulia Nahmany, Thea Haimovitz, Ruxandra Dragomir (Președinte Federația Română de Tenis), precum și reprezentanți a peste 20 de posturi TV, reviste și ziare mondene și de sport.

În salonul Le Diplomate al Athenee Palace Hilton, invitații au asistat la o prezentare de modă mai puțin obișnuită, ce i-a avut ca modele pe componenții lotului național de rugby. Sportivii au urcat pe scenă îmbrăcați în echipamentul sportiv, fiecare făcând câțiva pași pe scenă și pozând în fața oaspeților, în ipostaze asemănătoare celor din calendar.

Alexandru Ciucu a decis ca, pentru acest eveniment, sportivii să îmbrace echipamentul sportiv, și nu fracurile cu care au pozat în calendar, pentru a expune cele două ipostaze contrastante: pe scenă s-au prezentat așa cum intră pe terenul de joc, iar pe terenul de joc, la ședința foto, au intrat în costume elegante de ceremonie.

Alexandru Ciucu a primit din partea echipei și a președintelui FRR un echipament sportiv inscripționat cu numele Ciucu și numărul 1, precum și un balon de joc personalizat cu semnăturile tuturor membrilor echipei.

Momentul prezentării sportivilor a fost urmat de un recital al adolescenților care vor beneficia de sprijinul financiar rezultat în urma vânzării calendarului oficial Alexandru Ciucu. Cei șase artiști, care fac parte din programul “Tinere Talente” al Fundației Principesa Margareta a României, au interpretat vocal, la vioară sau la pian, compoziții clasice ale marilor compozitori, oferind-le invitaților ocazia să remarce talentul lor extraordinar ce merită a fi cultivat în continuare.

La finalul recitalului, Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României a urcat pe scenă pentru a mulțumi organizatorilor pentru intenția lăudabilă de a ajuta copiii talentați, apreciind calitatea produsului, precum și inedita asociere între sportul de performanță și stilul vestimentar masculin. Principesa a primit din partea inițiatorilor proiectului un balon personalizat cu semnăturile tuturor componenților lotului național de rugby, salutându-i pe fiecare dintre aceștia, personal, la finalul evenimentului.

×