x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ferragamo vine in Romania

Ferragamo vine in Romania

10 Iun 2005   •   00:00

Liderul accesoriilor de lux si nu numai Salvatore Ferragamo urmeaza sa soseasca la Bucuresti.

  • de CATALIN BUDESCU
  • HIGH - LIFE
  • CREATIVITATE. Accesoriile au reprezentat mereu un concept unitar de imaginatie si culoare, creativitate si traditie
    Daca e sa vorbim despre legendele vii din domeniul luxului, un loc cu totul si cu totul aparte este obligatoriu rezervat casei italiene de moda Salvatore Ferragamo. Reprezentantii companiei vin in Romania pentru a analiza posibilitatea lansarii diviziei de moda si accesorii, precum si a celei hoteliere.

    Astfel, in zilele de 20 si 21 iunie, un reprezentant al managementului casei italiene de moda va vizita Bucurestiul, cu intentia de a evalua potentialul pietei locale si de a studia modalitatile prin care compania isi poate dezvolta afacerile si in Romania. Condusa de unul dintre vicepresedintii companiei Ferragamo, vizita delegatiei italiene are programate intalniri cu investitorii proiectului Luxury Department Store, ce urmeaza a fi construit in Bucuresti, o analiza a acestuia, precum si intrevederi cu reprezentantii pietei actuale de lux din Romania.

    COMPANIA. Salvatore Ferragamo este una dintre putinele companii independente din lume din aceasta industrie, lider in domeniul accesoriilor de lux, ce controleaza direct fiecare divizie. Ferragamo detine, in prezent: linii complete vestimentare pentru barbati si femei, linii complete de accesorii pentru barbati si femei, colectii de ochelari de soare si ceasuri, parfumerie si linii de baie, precum si sase hoteluri de tip designer, deocamdata insa doar in Italia. Compania detine 400 de magazine in toata lumea, din care 200 sunt controlate direct, restul fiind in sistem de franciza.

    VISUL TRANSFORMAT IN ISTORIE. Istoria acestui brand faimos incepe in 1898, o data cu nasterea lui Salvatore Ferragamo intr-o mica localitate, Bonito, de langa Napoli. Pasiunea si talentul il ajuta pe acesta sa deschida, la numai 13 ani, propriul magazin de incaltaminte in localitatea in care s-a nascut. Peste un an, Salvatore pleaca in Statele Unite, unde va lucra alaturi de fratele lui intr-o fabrica de incaltaminte din Boston. Nu va ramane prea mult timp si se va indrepta spre noul pamant al fagaduintei pentru proaspata industrie a cinematografiei, California, Santa Barbara, unde deschide un mic magazin de reparatii incaltaminte. Salvatore incepe sa realizeze incaltaminte pentru diferite filme, care de altfel ii va aduce si faima. In 1923, la 25 de ani, inaugureaza la Hollywood magazinul de incaltaminte "Hollywood Boot Shop" sau, cu alte cuvinte, isi realizeaza visul care va scrie istorie in industria luxului din toate timpurile.

    EXCLUSIV
    PERSONALITATE. Linii vestimentare pentru barbati si femei din colectia primavara/vara a acestui an
    Valorile care au stat la baza stilului inconfundabil si faimos al lui Salvatore Ferragamo au fost traduse in practica prin designul deosebit - marturie a unei experiente de peste 80 de ani, creativitate si imaginatie, materiale de calitate ridicata, culori, pasiune si o permanenta atentie pentru detalii si functionalitate.

    Cuvintele de ordine pentru acest brand au fost si sunt seductie si exclusivitate, indiferent daca vorbim despre imbracaminte, accesorii, ochelari de soare, ceasuri sau parfumuri.

    Totodata, in acest moment grupul Ferragamo are controlul exclusiv asupra diviziilor din Europa, SUA, Mexic, Australia, Japonia, Coreea de Sud, Hong Kong, Taiwan si China, fapt ce contribuie substantial la pastrarea exclusivitatii marcii.

    ×
    Subiecte în articol: high-life ferragamo