x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion FOTO Cum arata noile uniforme ale personalului TAROM

FOTO Cum arata noile uniforme ale personalului TAROM

22 Apr 2016   •   07:11
FOTO Cum arata noile uniforme ale personalului TAROM
Sursa foto:

Compania TAROM a prezentat in cadrul unui eveniment ce a avut loc in terminalul plecari din Aeroportul Otopeni, noile uniforme ale personalului Navigant.

Proiectul de schimbare a uniformelor  companiei nationale  TAROM a venit firesc  din nevoia de a reprezenta corect imaginea de astazi a companiei si a fost construit in jurul valorilor companiei: traditie , eleganta, siguranta. Noul design are semnatura  lui Catalin Botezatu.

Ne-am dorit  ca noile modele sa pastreze cromatica traditionala a  brandului TAROM,  intr-o nota mai proaspata si mai eleganta, adaptata cerintelor pasagerilor si tendintelor acestei industrii aflata intr-o permanenta evolutie. In acest scop, noile uniforme, readuc in prim plan, rochia si capa elemente definitorii ale elegantei feminine. Uniformele de vara au, de asemenea, ca element de noutate, sacoul cu maneca trei sferturi pentru fete.

Realizate in mare parte din materiale naturale si care corespund normelor de siguranta si calitate, uniformele au fost create atat pentru a asigura un confort optim   celor ce le imbraca dar si pentru a reprezenta cu distinctie si eleganta imaginea companiei.

Uniforma personalului navigant si serviciile oferite la bord pasagerilor, sunt doua elemente care completeaza imaginea unei companiei aeriene.

Click pe IMAGINE pentru a vedea noile uniforme TAROM

×
Subiecte în articol: tarom