x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Geanta și micile dileme legate de ea

0
12 Mar 2017 - 19:12
Geanta și micile dileme legate de ea Attila Szabo
Vezi galeria foto


Ce bucurie că am scăpat de hainele groase și incomo­de, atât de lipsite de eleganță… Începe spectacolul modei străzii, iar unul dintre accesoriile care dau farmec unei ținute este geanta. Gusturile nu se discută, fiecare alege după bunul plac, fără a ține cont de reguli. Dar nu e totul atât de simplu… Sunt totuși câteva reguli pe care trebuie să le avem în vedere.

Probabil nu v-ați gândit niciodată, însă codul bunelor maniere spune că geanta se poartă mereu pe umărul stâng sau în mâna stângă. Ciudat, nu? Explicația e simplă: par­tea dreaptă trebuie să fie liberă pentru socializare. Cine știe când trebuie să faceți cuiva cu mâna sau să faceți cu­noștință fără să fie nevoie să vă fâstâciți în acele momente!

Acum că am lămurit cum purtăm geanta, important e ce facem cu ea când ne așezăm. Un bun sfat, pe care sper sincer să-l urmați, este să nu vă puneți niciodată geanta pe masă! Nici în sufragerie, nici în restaurant și nici la locul de muncă, indiferent cât de scumpă sau de frumoasă ar fi! Nu e un exponat și nu trebuie tratată nici ca o bijuterie.

Se spune că geanta este prelungirea personalității unei femei, așa că excludem din start varianta așezării ei pe po­dea. Nu numai că nu este igienic, ci v-ar putea băga în bucluc. Doar nu ați uitat de superstiția care spune că astfel alungi orice șansă de a câștiga bani…

Întrebarea e: ce facem cu geanta? Există câteva varian­te: dacă e vorba de o geantă mare și există un scaun liber, atunci cea mai bună opțiune este să o așezăm pe el. Dacă nu, putem încerca să folosim spătarul scaunului. O altă variantă ar fi să o agățăm într-un cuier, odată cu haina. Lucrurile se schimbă însă când geanta este mică. Regula spune că se va pune pe scaun, în spatele vostru. Indiferent că este un plic sau un clutch, se aplică aceeași regulă: nu va sta pe masă!

Iar sfatul cel mai important: nu vă folosiți iubitul sau soțul pe post de cuier. Fără să vă dați seama, îl puteți pune într-o situație ridicolă. Sunt puține lucruri mai amuzante decât domnii care se plimbă cu gențile iubitelor. Nu vreți să pară că îi țineți sub papuc, nu?

Citeşte mai multe despre:   geanta

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 5609


Mai multe titluri din categorie

Tratamente balneare la Oradea

Tratamente balneare la Oradea
Apa termo-minerală de la Oradea are efecte miraculoase pentru prevenirea şi tratarea afecţiunilor reumatice. Relaxează şi ajută la recuperarea după diverse traume sau accidente, reduce riscurile asociate...

Pui în stil thailandez

Pui în stil thailandez
Ingrediente: 4 piepți de pui fără piele, un dovleac, o vânătă,o lingură ulei de rapiță, 3 linguri fulgi de cocos, 4 linguri pesmet, un ou, 300 gr roșii cherry, 2 linguri pastă roșie de curry, câteva...

Topul destinaţiilor de city break în România

Topul destinaţiilor de city break în România
Galerie Foto Marile oraşe ale României au intrat în lista destinaţiilor de city break preferate atât de români, cât şi de străini, în ultimii zece ani. Istoria şi obiectivele culturale, posibilităţile de cazare în...

Juratul “Next Star” Dorian Popa și-a tăiat limba pe jumătate, la saltelele gonflabile

Juratul “Next Star” Dorian Popa și-a tăiat limba pe jumătate, la saltelele gonflabile
Galerie Foto Sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, la “Next Star”, Arian (12 ani), un copil din București pasionat de trotinetele freestyle, va veni în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu un număr de sport...

Osteria Francescana, cel mai bun restaurant din lume în 2018

Osteria Francescana, cel mai bun restaurant din lume în 2018
Restaurantul "Osteria Francescana" din Modena, Italia, aparţinând chef-ului Massimo Bottura, a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume în cadrul ceremoniei World's 50 Best Restaurants, care recompensează cele...

Reţeta zilei: Muşchi de vită cu sos de ciuperci

Reţeta zilei: Muşchi de vită cu sos de ciuperci
Ingrediente: 400 g muşchi de vită, 300 g ciuperci, 200 ml smântână pentru gătit, 50 g gorgonzolla, 25 g unt, sare de mare, piper, nucşoară Mod de preparare: Se taie muşchiul felii groase şi după ce...

Top 7 activitati distractive tata-copil

Top 7 activitati distractive tata-copil
Galerie Foto In ultima vreme tatii sunt din ce in mai implicati in cresterea si educarea copiilor. Daca in trecut acestia aveau drept sarcina familiala aducerea banilor acasa, iar restul (educatia, jocul, hrana) era in grija...

Două mari linii aeriene din Japonia au schimbat denumirea "Taiwan" în "China Taiwan" pe site-urile lor

Două mari linii aeriene din Japonia au schimbat denumirea "Taiwan" în "China Taiwan" pe site-urile lor
Două dintre cele mai mari linii aeriene din Japonia au schimbat denumirea de “Taiwan” în “China Taiwan” pe website-urile lor în limba chineză, o mişcare care va mulţumi Beijingul, însă va supăra insula...

În curând, te poți relaxa în singurul PARC ANTIALERGIC și ANTICANICULĂ din lume

În curând, te poți relaxa în singurul PARC ANTIALERGIC și ANTICANICULĂ din lume
Parcul a fost proiectat ca un vector al sănătății publice, până la punctul de a fi supus unui studiu al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Este vorba despre transformarea unei zone industriale...

Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța: A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul

Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța:  A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul
Raluca are doi copii, trăiește în Franța și a reușit să învingă cancerul. Ea își va împărtăși impresionanta poveste de viață, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”,...

Reţeta zilei: Spaghete carbonara

Reţeta zilei: Spaghete carbonara
Ingrediente: 3 gălbenușuri, 100 g parmezan, 150 g pancetta (sau bacon), 200 g spaghete, un cățel de usturoi, ulei de măsline, sare de mare, piper. Mod de preparare: Se bat...

Controlul traficului aerian din Franţa cauzează o treime din întârzierile din Europa

Controlul traficului aerian din Franţa cauzează o treime din întârzierile din Europa
Controlul traficului aerian din Franţa cauzează o treime din întârzierile din Europa în fiecare an, la un cost de aproximativ 300 de milioane de euro pentru liniile aeriene, potrivit unui raport al...

Roxana Iliescu, despre poveștile de iubire din viața ei, la ”Totul pentru dragoste”

Roxana Iliescu, despre poveștile de iubire din viața ei,  la ”Totul pentru dragoste”
Galerie Foto Roxana Iliescu are o poveste impresionantă de viață, cu multe urcușuri și coborâșuri și va vorbi despre ea astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida,...

Tochitura musceleană (rețetă românească veche)

Tochitura musceleană (rețetă românească veche)
Ca de fiecare dată când ne întâlnim și pornește povestea bucatelor ciobănești, musceleanul Bogdan Gîlculescu nu uită să ne amintească faptul că, înainte vreme, când românii încă nu cunoscuseră...

Rețeta zilei: Lasagna

Rețeta zilei: Lasagna
Ingrediente 500 g carne tocată amestec vită şi porc 14-16 foi lasagna 3 linguri ulei 150 g caşcaval sau parmezan ras 1 cutie roşii în bulion 2 linguri pastă tomate 1 ceapă mijlocie tocată mărunt 1...
Serviciul de email marketing furnizat de