x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Gentile toamnei 2017 numai pe b-mall.ro

Gentile toamnei 2017 numai pe b-mall.ro

31 Oct 2017   •   11:43
Gentile toamnei 2017 numai pe b-mall.ro

Genti palarii, genti geamantan, miniaturale, borseta, clutchuri, supradimensionate, tote sau ladylike, toamna 2018 se poate spune ca este una foarte generoasa pentru fashioniste! Ingenioase, deosebite, dar si practice, gentile sezonului 2017-2018 joaca un rol esenţial în construirea outfitului reusit!

 

O paletă impresionantă de tonuri vibrante, contureaza cele mai noi modele de genţi dama, iar dimesiunile acestora se joaca intre ele pentru a realiza o paleta cat mai larga de variante stilistice. Hai cu noi pe b-mall.ro pentru a-ti arata care sunt cele mai cool propuneri de genti ale celor mai importante case de moda!

Hitul anilor '90, poșetele cu barete din lanț se reintorc furtunos in anul 2017! Lanțul lung, metalic, este detaliul care adauga acel touch retro stylish oricarei piese. Promovată de absolut toate casele de modă şi purtată cu rigurozitate de toate vedetele, geanta cu lant este de departe investiţia momentului în materie de accesorii. 

Prada    https://www.b-mall.ro/genti-prada-velvet-bag-5296557.html

 

B-mall.ro iti aduce in atentie clasica, dar si foarte practica geanta de mana! Este in cartile stilistice ale acestei toamne, fiind unul din acele modele de genti ce ar trebui să se regăsească în garderoba oricărei femei.  Ce aduce nou sezonl 2017-2018 pentru geanta de mana? Accesorizarea excesiva a acestora, o gama larga de culori, de la nuante turbate si pana la pasteluri cuminti si diferite dimenisuni. Louis Vuitton, Fendi Miu miu, Hermes, Prada, Giambattista Vali sunt doar cateva nume importante ce au mizat pe acest accesoriu, asa ca nu l ocoli, pentru ca l vei purta foarte des in acest sezon!

Prada                                                                   

https://www.b-mall.ro/genti-prada-garden-saffiano-galleria-bag-4695423.html

 

New entry-ul sezonului toamna iarna 2017 este asa numitul day clutch! Plicul mare, din piele, piele intoarsa sau chiar  piele de crocodil, sarpe si orice alta reptila elitilista! O ţinută chic impecabila si un mix fashionist veritabil, care vorbeşte despre tendinţele actuale, nu poate fi completata altfel decat de clutch-ul momentului! Sam Edelman este doar unul dintre numele celebre propuse de catre b-mall.ro care mizeaza pe puterea si rafinametul day clutchului.

Sam  Edelman

https://www.b-mall.ro/sam-edelman-fifi-clutch-2443155.modern-ivory-95261420.html

 

Rolul principal in outfiturile toamnei il va juca cu siguranta asa numita geanta cu mesaje! O tendință megahot a acestui an care transmite mesajul ca gentile sunt o modalitate excelentă de exprimare stilistica, fashionistica a individualitatii si statului, se regaseste si in propunerile magazinului online b-mall.ro. Cu mesaje dintre cele mai diverse defileaza gentile propuse in acest sezon de catre Dolce & Gabbana, Gucci sau Dior, asa ca inspira-te si tu si alege-ti cel mai potrivit mesaj pentru aceasta toamna.

Dolce&gabbana

https://www.b-mall.ro/dolce-gabbana-borsa-sicily-dg-family-4782621.rosso-60775720.html

 

×