x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Iată cum poți să fii sexy și cu câteva kilograme în plus!

Iată cum poți să fii sexy și cu câteva kilograme în plus!

27 Noi 2020   •   17:36
Iată cum poți să fii sexy și cu câteva kilograme în plus!

Se spune că femeile care știu să se îmbrace pot fi considerate adevărate artiste. Ele știu cum să combine culorile, cum să-și pună în evidență atuurile și cum să se joace cu proporțiile astfel încât să obțină o siluetă de invidiat.

 

Nu trebuie să te naști cu un fizic de nota 10 pentru a fi sexy, trebuie doar să cunoști foarte bine ce articole vestimentare te avantajează și care trebuie evitate. De multe ori, doamnele se lasă impresionate de trend-uri în loc să poarte haine care să le reprezinte și în care să se simtă bine. De aceea, găsești mai jos câteva sfaturi de care să ții cont pentru a-ți pune în valoare silueta.

 

Iată cum să arăți de nota 10, chiar dacă ai câteva kilograme în plus!

 

  • Joacă-te cu imprimeurile

 

Probabil nu este prima dată când auzi despre cât de important este să te joci cu efectele vizuale oferite de imprimeuri. Linile verticale și diagonalele oferă efectul vizual de subțiere, în timp ce liniile orizontale oferă un efect de mărire. De aceea, evită-le pe cât posibil. În aceeași categorie intră și hainele cu modele precum carourile sau cele de tip animal print și floral.

 

 

 

 

  • Pantofii nude trebuie să-ți fie cel mai bun prieten

 

Pantofii nude sunt o binecuvântare pentru șifonierul oricărei femei. Ei îți vor face picioarele să pară mai lungi și se asortează cu aproape orice ai în dressing.

 

De asemenea și o pereche de cizme bine alese pot crea același efect. Un alt articol vestimentar sexy de care nu trebuie să te lipsești, ele sunt un must-have pentru orice femeie. De aceea, dacă le-ai neglijat în ultima vreme, vezi aici care sunt cele mai noi modele și revin-o în pas cu moda!

 

  • Acordă atenție culorilor și ținutelor monocrome

 

Negrul este piesa de rezistență atunci când vine vorba de culori, fiind cea care îți subțiază cel mai bine silueta și care te face să pari sexy și misterioasă. Totuși, stiliștii spun că nu trebuie să neglijezi nici alte culori. Alege nuanțe complementare tenului tău, care să îndrepte atenția către ochi și trăsăturile feței.

 

Ținutele monocrome sunt acelea în care fiecare articol vestimentar este de aceeași culoare. Acestea sunt considerate foarte chic și îți oferă o siluetă frumoasă și un aspect sofisticat.

 

  • Nu purta  haine prea strâmte sau prea largi, poartă doar haine care îți vin

 

Este extrem de important să porți haine în care să te simți comod și care să-ți vină  bine. Evită orice este prea strâmt sau prea larg. Hainele mult prea strâmte îți vor deforma silueta, iar cele prea largi îți vor adăuga kilograme în plus. Încearcă să accentuezi zona taliei prin folosirea unor curele subțiri sau prin purtarea unor rochii cu cordon.

 

  • Investește în lenjerie intimă de calitate și în corsete modelatoare

 

Dacă ai un bust proeminent, e bine să achiziționezi sutiene care să-ți susțină bine sânii. În plus, trebuie să ai grijă mereu ca lenjeria să nu te strângă și să nu fie vizibilă prin haine. Un alt accesoriu care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta sunt corsetele modelatoare care să-ți ofere un corp cu formă de clepsidră.

 

  • Postura și atitudinea fac diferența

 

O postură corectă face ca o persoană să pară mai tânără, mai slabă și mai înaltă. Ai grijă ca întotdeauna să-ți menții spatele drept, bărbia sus și zâmbetul cât mai larg!

 

 

Așadar, nu cumpăra haine la întâmplare, folosește-ți stilul vestimentar ca un avantaj și învață ce să porți astfel încât să ai încredere în tine și să întorci toate capetele!

 

Sursa foto: Shutterstock.com

×