x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Imprimeul militar - mereu la modă

Imprimeul militar - mereu la modă

26 Feb 2018   •   10:26
Imprimeul militar - mereu la modă

Cu siguranță îți amintești că atunci când erai mai mică priveai fascinată hainele care semănau  cu uniformele militare din filme și din emisiuni. Nici nu ai fi crezut vreodată că imprimeul militar va prinde un așa avânt în randul celor pasionați de modă, și totuși... iată-ne în anul 2018 și stilul army este mai în vogă ca oricând!

Indiferent că vorbim de genți, pantofi, cămăși sau chiar pantaloni, hainele cu imprimeu militar par să fi cucerit moda fiecărei generații, aducând un plus ținutei în care integrăm un astfel de element.

 

Fascinația pentru print-ul camuflaj nu reprezintă un moft al ultimilor ani, ci alături de alte imprimeuri, cum ar fi animal print-ul, se face remarcată în fiecare sezon, uneori mai ponderat, alteori mai răsunător.

Totuși, anotimpul rece propune un stil military reinventat, adoptat unor ținute feminine, lăsând în urmă sobrietatea tradițională a costumelor militare cu care suntem familiarizați.

În ultimii ani,  au devenit foarte la modă ținutele formate din piese contrastante, cum ar fi rochiile feminine purtate cu pantofi cu imprimeu militar. Dacă mai demult era interzisă o astfel de ținută, în prezent este extrem de apreciată și încurajată, aducând un aer de prospețime și de tinerețe celor care îndrăznesc să o abordeze.

Dacă ar fi să stabilesc un clasament al pieselor preferate de inspiraţie militară în acest sezon, cu siguranță în top ar fi  pantofii de pe  www.dyfashion.ro. Aceștia pot fi integrați cu ușurință în ținutele casual, tocul pantofului adăugând o doză de eleganță ținutei. Pe lângă culorile plăcute, cameleonice, o ținută accesorizată cu acești pantofi cu siguranță nu va putea trece neobservată.

Dacă te consideri o fashionistă adevărată, atunci încearcă stilul army! Însă trebuie să ții cont de următoarele reguli:

- O singură piesă cu imprimeu militar este suficientă. Nu trebuie să te deghizezi într-un soldat pe câmpul de luptă ca să arăți că stăpânești moda. Este suficient să alegi o piesă army interesantă - de exemplu o pereche de pantaloni, niște ghete sau pantofi, o jachetă, pe care care să o asortezi cu accesorii în același ton de duritate, cum ar fi lănțișoare metalice cu diferite pandantive sugestive.

- Pune-ți în evidență feminitatea. Chiar dacă stilul militar te trimite cu gândul la soldați, trebuie să îți amintești că ești femeie și - de ce nu - să arăți puțină piele. Poți opta pentru un tricou cu mânecă scurtă, poți descheia cămașa purtată peste un top simplu negru sau alb, ori, de ce nu, poți purta o pereche de pantaloni scurți care să îți pună în evidență forma piciorului.

- Adaugă o pată de culoare în ținuta ta army. Chiar dacă acest stil impune o anumită strictețe și sobrietate, fiind preferate nonculorile alb și negru, încearcă să fii originală și adaugă un ton de albastru, de gri ori nuanțe roșcate de toamnă.

- Trebuie să fii atentă la combinațiile cu alte imprimeuri.  Acest print este în sine unul format din mai multe culori și forme, așadar asocierea lui cu un animal print, cu dungi sau buline, te va face să arăți exagerat și cu siguranță nu îți vei dori acest lucru.

- Întregește ținuta cu niște accesorii care să te facă să te simți în largul tău. În cazul în care dorești să duci vestimentația într-o zonă mai elegantă care te caracterizează, poți să îi atașezi o geantă de dimensiuni mari sau poți alege o pereche de pantofi cu toc înalt.

O veste bună pentru pasionatele de modă este că își pot completa colecția de pantofi army, accesând www.dyfashion.ro.

×