x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

11 Iun 2005   •   00:00
VALENTINO SI YSL IN ROMANIA. Reprezentanti ai companiilor Yves Saint Laurent si Valentino urmeaza sa soseasca in cursul acestei luni la Bucuresti. Vizita reprezinta urmarea discutiilor purtate la sfarsitul lunii trecute de catre conducerea companiei romanesti CPP Management Consultants Ltd. cu presedintele YSL si vice-presedintele grupului Gucci, pe baza proiectului constructiei mall-ului de lux «Luxury Department Store Bucuresti». De asemenea, de acest proiect s-au mai aratat interesate si casele Giorgio Armani si Ferragamo.

GUCCI GROUP SI URMATORII 5 ANI. Francois Pinaut, rivalul lui Bernard Arnault, detinatorul majoritar al Gucci Group, a anuntat de curand politica grupului Gucci pe urmatorii cinci ani. Grupul isi doreste o crestere de 10% pe an si o consolidare a marcilor de baza - Gucci si Yves Saint Laurent. De asemenea, 2007 este considerat anul de gratie acordat de Pinault pentru marcile deficitare ale grupului: Alexander McQueen, Balenciaga si Stella McCartney. Referitor la YSL, Pinault s-a aratat multumit de progresele inregistrate, fiind increzator in revenirea companiei la profituri de tip double digit spre finele anului viitor.

COTY - LIDERUL PARFUMURILOR. Coty Inc. a semnat de curand un acord pentru achizitionarea Unilever Cosmetics International, parte a Unilever PLC, fiind la un pas de a deveni astfel cea mai mare companie de parfumuri din lume. Unilever Cosmetics International este o companie internationala de parfumuri si va face parte din divizia Internationala Coty Lancaster, condusa de Michele Scannavini. Prin achizitionarea celor mai puternice branduri si celor mai prestigioase licente, printre care Calvin Klein, Cerruti, Vera Wang, Lagerfeld si Chloe, Unilever Cosmetics International poate consolida pozitia companiei Coty Inc. pe piata de produse cosmetice. La randul ei, Coty Inc. reprezinta o companie globala constituita din doua divizii, Grupul Lancaster (cel care cuprinde marci de top precum Davidoff, Jennifer Lopez, Lancaster, Jil Sander, JOOP!, Chopard, Nikos, Vivienne Westwood, Marc Jacobs si Kenneth Cole) si Coty Beauty (care include marci precum Adidas, Rimmel, Celine Dion, Pierre Cardin si Isabella Rossellini).

14.160 DE PARFUMURI CONTRAFACUTE. Lucratorii vamali si politistii de frontiera din Constanta au descoperit, intr-un container sosit din Turcia, pentru o firma din Bucuresti, numai putin de 14.160 de parfumuri, pe care erau mentionate numele unor marci celebre, toate fiind susceptibile de a fi contrafacute. Astfel, existand suspiciuni cu privire la felul si cantitatea de marfa mentionata in documentele de insotire ale acestui container, respectiv produse cosmetice si deodorante, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit. Cu aceasta ocazie, au fost descoperit peste 14.000 parfumuri contrafacute, inscriptionate cu numele si insemnele unor renumite branduri ca "Burberry", "Cold Water", "Dunhill", "Aqua di Gio", "Givenchi", "Japore", "Gerusha", "Mirace", "212 For Men", "U-Violet", "Hot-C", "Desire For Men", "II For Men", "Ancel For Men", "Ancel For Women", "X-Centric", "Flowers" - destinate pietei bucurestene.

×
Subiecte în articol: high-life