x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

08 Iun 2005   •   00:00

  • 9 iunie 2005
  • REORIENTARE. Electrolux, cea mai mare companie de aparatura electrocasnica din lume, ar putea inchide fabrica sa din Nürnberg, Germania, in cadrul planurilor de reducere a costurilor. Compania si-a anuntat intentia de a transfera jumatate din fabricile sale din Europa de Vest si America de Nord in tari cu forta de munca mai ieftina, in special in Europa de Est si Asia.

    EXTINDERE. Orange si-a extins aria de acoperire a serviciului Wirefree Broadband in zonele rezidentiale Corbeanca (langa Bucuresti), Dumbravita si Girocului (in Timisoara). Utilizand tehnologia Wireless IP, Wirefree Broadband asigura acces la Internet la viteze de pana la 512 kbps, cont de e-mail (20 MB) si gazduire de pagini web (20 MB).

    LANSARE. Siemens Communications a organizat impreuna cu partenerul sau EasyCall deschiderea oficiala a Call Center-ului Siemens in Romania. Evenimentul a avut loc chiar la sediul Call Center-ului Siemens, unde au fost sustinute demonstratii live ale serviciului prin care specialistii companiei raspund solicitarilor posesorilor de telefoane mobile marca Siemens.

    ×
    Subiecte în articol: high-life