x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

30 Mai 2005   •   00:00

  • 31 mai 2005
  • INOVATIE. Nutri-Ceramide-le, inovatie a laboratoarelor L’Oreal, sunt molecule ce copiaza actiunea Ceramidelor naturale, componente esentiale ale firului de par. Nutri-Ceramidele localizeaza si se fixeaza in zonele degradate ale firului de par, intarindu-l si reparandu-l in profunzime. Produsele Elseve Anti-Casse reconstituie structura naturala a parului. Parul devine suplu, matasos, usor de periat. Rezultat dovedit: - 95% par rupt la periaj. Inovatie a laboratoarelor L’Oreal, noua masca reparatoare Elseve Anti-Casse, bogata in Nutri-Ceramide, hraneste si repara parul de la radacina pana la varf. Acesta devine mai stralucitor, mai rezistent si mai sanatos. Textura placuta, bogata in elemente nutritive, se repartizeaza perfect pe firul de par, fara sa il incarce. Masca se aplica dupa spalare, pe parul umed. Lasati sa actioneze un minut, apoi clatiti.

    SUNSILK. Lanseaza pe piata romaneasca noua gama de sampoane, colectia 2005, o noua formula imbunatatita cu noi ingrediente pentru 4 produse, un nou balsam pentru parul normal. Sunsilk ofera, prin lansarea noii colectii de sampoane, fiecarei femei in parte, varianta care i se potriveste si care ii rezolva diversele neajunsuri de zi cu zi ale parului, asa-zisele "drame" ale parului. Acum poti sa te relaxezi si sa te bucuri de viata, caci SUNSILK te ajuta sa scapi de grija parului. SUNSILK stie ca fiecare femeie este diferita si ca fiecare problema a parului trebuie abordata si tratata in mod specific.

    NUTRISSE CREME DE LA GARNIER. Acorda maximum de atentie parului tau! Vrei sa obtii o culoare deosebita, o culoare stralucitoare? Atunci trebuie sa ai grija cand alegi un produs de colorare performant! Pentru o culoare bogata, stralucitoare, de lunga durata, alege noua crema coloranta Nutrisse Creme de la Garnier. Aceasta hraneste firul de par cu extracte naturale - ulei de avocado si seminte de struguri. Astfel, culoarea se fixeaza mult mai bine, de la radacina pana la varfuri, iar firele albe dispar ca prin farmec cu noua Nutrisse Creme de la Garnier.

    ×
    Subiecte în articol: high-life