x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

15 Apr 2005   •   00:00


  • 16 aprilie 2005
  • CREMA ANTISTRES. Health & Beauty International a adus, in saloanele de lux, remediul pentru tenul afectat de stresul cotidian. Crema antistres "Le Jour", de la Matis, ajuta pielea sa invinga agresiunile exterioare, creand in acelasi timp o bariera care va tine departe de ele. Rezultatul este un plus de confort si un ten frumos.

    Acest nou tip de crema de zi a fost creat special pentru a neutraliza stresul care zilnic ne tensioneaza trasaturile, ne oboseste tenul si, pe termen lung, ne deterioreaza pielea. Fina si usoara, lasa pe piele un film invizibil care ofera confort infinit si elimina in cateva ore senzatiile neplacute provocate de agresiuni. Pielea traieste intr-un microclimat calm si senin. Supla, moale, proaspata, detensionata, capata o stralucire sanatoasa. Se aplica in fiecare dimineata, pe pielea curata. Pretul este de 1.702.000 lei.

    YVES SAINT LAURENT. Prestigiosul brand Yves Saint Laurent (YSL) prospecteaza mai multe variante de lansare - pe piata romaneasca - prin franciza exclusiva sau investitie proprie directa si eventuale contracte de distributie exclusiva. Compania de consultanta CPP Management Consultants Ltd., specializata in industria de lux din Romania, confirma la randul ei interesul celebrei case Yves Saint Laurent pentru patrunderea acestei marci pe piata din Romania, cel mai probabil in 2006. De asemenea, este posibil ca, in decursul lunii viitoare, un reprezentant al casei YSL sa viziteze Bucurestiul pentru a analiza stadiul pietei, precum si posibilele variante de investitie. Yves Saint Laurent, cu sediul la Paris, face parte din GUCCI Group, numarul 2 mondial, grup ce mai include si marcile: Gucci, Boucheron, Stella McCartney, Alexander McQueen, Sergio Rossi, Bedat.

    GAMA 99. Magazinul de vinuri Vices & More a inaugurat in cea de-a 99-a zi din an, pe 9 aprilie, "Gama 99". Ideea acestei promotii le-a venit celor de la Vices & More in momentul in care au stabilit ce preturi vor avea vinurile expuse in magazin. Existenta acestei "Game 99" face posibil accesul oricarei persoane la un vin de calitate, fie ca este vorba de un pret de 99.000 de lei, 990.000 lei, 9.900.000 lei sau 99.000.000 de lei. Magazinul din Plaza Romania este singura vinoteca din tara unde se pot gasi la un loc vinuri din Uniunea Europeana, Africa de Sud, Australia si Chile.

    ×
    Subiecte în articol: high-life