x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Katerina Biehu își face singură hainele la ”X Factor”

Katerina Biehu își face singură hainele la ”X Factor”

01 Dec 2017   •   12:40
Katerina Biehu își face singură hainele la ”X Factor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Katerina Biehu, din Ucraina, nu are doar o voce extraordinară, ci are și alte talente pe care încearcă să și le cultive. Tânăra, care face parte din echipa lui Horia Brenciu, va intra în Bootcamp, vineri seara, de la ora 21:15, îmbrăcată într-o ținută gândită și cusută de ea.

Katerina a venit la audițiile ”X Factor” de la Odessa, mărturisind că se simte foarte apropiată de cultura română și că nu ar vrea să se lanseze în muzică în Ucraina, ci în țara noastră. Katerina, care vorbește limba română foarte bine, a trecut fără emoții de audiții, iar acum se pregătește de Bootcamp.

Pe lângă lecțiile de canto și repetiții, Katerina a avut grijă ca pentru această etapă să își pregătească și ținuta, pe care a conceput-o și a cusut-o chiar ea. De altfel, aceasta este o pasiune pe care Katerina încearcă să o dezvolte. ”Sunt dependentă de haine și am încercat să-mi cos singură și să am propriul meu magazin. Pas cu pas, am reușit să croiesc mai multe, iar după ce voi încheia competiția, sper să îi pot da drumul. Eu cred că dacă vrei se începi să te ocupi de ceva trebuie să știi fiecare pas din producție, nu poți să ai succes într-un domeniu dacă nu cunoști conceptul de la 0”, ne-a povestit Katerina.

Cum se va descurca frumoasa Katerina și dacă a reușit să treacă mai departe, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1.

Următoarea ediție de Bootcamp va fi difuzată săptămâna viitoare! Carla’s Dreams intră în scenă joi, 7 decembrie cu grupurile de anul acesta.

Astfel, Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri, vineri, pe 8 decembrie, de la ora 21.15. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

 

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei 8 finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

×
Subiecte în articol: Katerina Biehu