x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Megapetrecere pentru liceenii bucureşteni, cu un concurs Miss Boboc ajuns la... faza pe Capitală!

Megapetrecere pentru liceenii bucureşteni, cu un concurs Miss Boboc ajuns la... faza pe Capitală!

de Diana Scarlat    |    15 Mar 2013   •   10:39
Megapetrecere pentru liceenii bucureşteni, cu un concurs Miss Boboc ajuns la... faza pe Capitală!

Connect-R, Matteo, DJ Rynno&Sylvia şi Radio Killer vor face show în seara asta, pentru elevii bucureşteni.

Cu demonstraţii de dans ale celor mai tari trupe din Bucureşti, prezentări de modă neconvenţionale, concerte şi apariţii ale celor mai în vogă artişti autohtoni, Gala Balurilor, by AXE 2013, este evenimentul anului dedicat liceenilor. Petrecerea care va avea loc în această seară, de la ora 18:00, la Princess Club, unde adolescenţii se vor putea bucura de un mega-concurs de frumuseţe, al celor mai frumoase 26 de “boboace” din Capitală, selectate dintre câştigătoarele unei diademe de Miss din cadrul balurilor bobocilor, organizate în 42 de licee, printre care Colegiul Naţional Bilingv George Coşbuc, Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr şi Colegiul Naţional Ion Creangă.

Câştigătoarele vor pleca acasă cu premii importante, după ce vor trece de toate etapele concursului: vor fi alese 11 fete care vor intra în semifinale, iar o a 0:00, o fată va câştiga titlul “Miss Popularitate”, intrând automat în semifinale. Fiecare dintre cele 12 semifinaliste va purta o rochie reprezentativă pentru cele 12 luni ale anului, iar în finală vor intra doar patru fete, care vor defila în rochii tematice: Apă, Foc, Aer, Pământ.

Marele premiu va fi apariţia câştigătoarei pe coperta revistei Bravo, un cec de 500 de euro şi o excursie în Grecia, la care se vor adăuga multe alte premii din partea sponsorilor evenimentului. Biletele costă 30 de lei şi se pot cumpăra de la reprezentantul Galei Balurilor by AXE din liceele participante.

×