x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Modele - Telefoane fierbinti

Modele - Telefoane fierbinti

de Cristian Ionita    |    16 Iun 2005   •   00:00

Saptamana aceasta au fost prezentate pe piata romaneasca 12 modele noi de telefoane.

Saptamana aceasta au fost prezentate pe piata romaneasca nu mai putin de 12 modele noi de telefoane mobile.

De la celularele pentru incepatori in ale telefoniei mobile si pana la superdotatele modele 3G, gasiti aproape tot ce va doreste inima si va lasa buzunarul: trei mari producatori au prezentat in Romania 12 modele nou noute. Unele sunt in magazine, altele vor fi disponibile pana la sfarsitul anului.

1. Nokia 6280 este un model 3G care gliseaza cu doua camere video. Va ajunge in magazinele romanesti in trimestrul patru. Pretul recomandat de producator este de 375 de euro fara taxe.

2. Nokia 6270 are o camera de 2 megapixeli, blit si ecran cu 262.144 de culori. Are player MP3 si difuzoare stereo. Livrarea sa va incepe spre sfarsitul acestui an. Va fi 300 de euro, fara taxe.

3. Nokia 6111 are o camera de un megapixel cu blit si zoom digital 6x. Este dotat cu functia push to talk. Pretul estimativ este de 270 de euro fara taxe si va ajunge la noi in trimestrul patru al anului.

4. Nokia 6060 are clapeta si nu dispune de toate functiile avansate ale suratelor sale prezentate mai sus. Il vom gasi in magazine in trimestrul trei si va costa 140 de euro fara taxe.

5. Nokia 6265 este cel mai dotat terminal CDMA din portofoliul companiei finlandeze. Are camera de 2 megapixeli, FM radio, MP3 player, SD card si memorie interna 24 MB. Va fi livrat in trimestrul patru. 6. Nokia 2255 functioneaza tot pe CDMA, are clapeta, radio FM si lanterna. Va fi livrat in trimestrul patru.

7. Nokia 2125 este dedicat celor care doresc un telefon simplu sau incepatorilor. Va fi disponibil in trimestrul trei. Din pacate, Sony Ericsson nu recomanda preturi la nivel mondial. Prin urmare, vom afla cat vor costa in Romania cele patru noi modele cu putina vreme inainte sa ajunga pe piata noastra.

8. Sony Ericsson J210 se adreseaza utilizatorilor care apreciaza simplitatea sau celor care isi cumpara pentru prima oara un celular. Va ajunge la noi in trimestrul trei.

9. Sony Ericsson K608 suporta toate serviciile importante oferite de operatorii 3G, dar are dimensiuni reduse. Camera este de 1,3 megapixeli, iar ecranul are 262.000 de culori. Va fi diponibil in trimestrul trei.

10. Sony Ericsson S600 se adreseaza tinerilor, are difuzoare stereo si o camera de 1,3 megapixeli. Suporta mesageria instant si are client e-mail. Va ajunge la noi in trimestrul patru.

11. Sony Ericsson Z520 are clapeta si se adreseaza celor pasionati de moda si poate fi personalizat prin schimbarea fetelor, disponibile intr-o multitudine de culori. Va fi disponibil incepand cu trimestrul trei.

12. Samsung SGH-E720 combina o multime de functionalitati multimedia intr-un design compact. Are camera de un megapixel, MP3 player si memorie de 88,5 MB. Costa in jur de 15,5 milioane de lei fara TVA si este disponibil deja in Romania.
×
Subiecte în articol: trimestrul high-life nokia sony ericsson