x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Nu știi ce daruri să le mai faci angajaților tăi? Iată 6 idei de cadouri corporate pentru fiecare sărbătoare

Nu știi ce daruri să le mai faci angajaților tăi? Iată 6 idei de cadouri corporate pentru fiecare sărbătoare

11 Oct 2021   •   10:03
Nu știi ce daruri să le mai faci angajaților tăi? Iată 6 idei de cadouri corporate pentru fiecare sărbătoare

Cu siguranță ai avut grijă ca până acum să le oferi angajaților tăi câte un mic dar cu ocazia fiecărei sărbători sau zi de naștere. Orice persoană are nevoie să știe că este apreciată la birou și că munca pe care o face nu este în zadar.

Așadar, dacă cumva ai rămas în pană de idei pentru cadourile pe care le poți oferi, în rândurile următoare poate că îți vei găsi inspirația. De exemplu, cu ocazia Crăciunului le poți oferi diverse accesorii, poți comanda coșuri de Paște cadou cu fel și fel de bunătățuri, iar de 1 și 8 Martie le poți oferi femeilor din companie câte o carte în locul clasicului mărțișor.

Cadouri pe care le poți face angajaților tăi în funcție de sărbătoare

  1. Cadouri pentru Crăciun

De Crăciun poți opta pentru daruri specifice anotimpului. Nu strică să fie și ceva dulce, doar știm că nicio sărbătoare nu este fără ciocolată.

  • Cu ciocolata nu vei da niciodată greș. Cu siguranță ai văzut tabletele de ciocolată personalizate, numai bune pentru a-ți surprinde angajații de sărbători. Poți avea același mesaj pe toate însă, dacă vrei să aibă o tentă mai personală, poți stabili cu firma la care apelezi să personalizeze fiecare ciocolată în parte.
  • Un cadou practic pe timpul iernii sunt mănușile speciale pentru ecranele tactile. Faptul că au un design simplu și se găsesc în orice culoare, le fac potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

  1. Cadouri pentru 1 și 8 Martie.

Primăvara se numără cadourile pentru femeile din compania ta! Poți opta pentru ceva mai diferit față de mărțișoarele pe care te-ai obișnuit să le oferi de-a lungul anilor.

  • Cărei femei nu îi place să primească un buchet frumos de flori? Dacă ai puține persoane de sex feminin în firmă, poți să alegi chiar tu aranjamentele de la o florărie. Însă, dacă ai un număr foarte mare de angajate pe care trebuie să le surprinzi, poți apela la o firmă din domeniu.
  • Ce ai spune dacă, în locul clasicelor mărțișoare, ai oferi câte o carte femeilor din firma? Este un dar mult mai util și, doar imaginează-ți cât de special va fi să primească un astfel de cadou pe lângă zecile de mărțișoare primite de la apropiați. Pentru a avea diversitate, poți face un blind date cu cărți. Cumperi genuri diferite, le împachetezi, iar fiecare persoană își alege cartea surpriză.

 

  1. Cadouri pentru Paște

De regulă, când vine Paștele cadourile nu mai pot fi așa de contextuale. Însă poți întotdeauna să te gândești la ceva special pentru angajații tăi.

  • Coșurile cadou care conțin o băutură specială, un spumant sau un whisky special, dulciuri cremoase și diverse preparate gourmet, sunt cele mai apreciate de angajați. Boutique Cadeaux este unul dintre cei mai mari producători din România de cadouri corporate, de unde poți comanda astfel de coșuri gourmet.
  • Te-ai gândit să le oferi cadou angajaților tăi posibilitatea de a lua parte la o experiență inedită? De exemplu, poți alege un serviciu pentru degustare de vinuri. Această activitate poate avea loc după programul de lucru sau într-o zi de weekend pentru ca toată lumea să savureze pe îndelete experiența.

În concluzie, indiferent de ce cadouri alegi să oferi angajaților tăi, este important să le dăruiești cu plăcere. Iar pentru că inspirația poate lipsi atunci când nu ai prea multe informații despre o persoană anume, este nevoie ca darurile pe care le faci să nu fie banale, ci să aibă o tentă contextuală, personală sau amuzantă.

Sursă foto: Unsplash.com

×