x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

(P) Bijuterii cu personalitate, care creează idei

0
08 Mar 2017 - 10:55
(P) Bijuterii cu personalitate, care creează idei Catalin
Vezi galeria foto


Cadourile primăverii sunt toate frumoase, dar unele pot fi speciale, atunci când reprezintă adevărate opere de artă și ascund în spatele creației o întreagă filo­sofie a frumosului. Bijuteriile hand-made, create de artiști talen­tați, duc moda anotimpului flori­lor la un nou nivel, iar doamnele și domnișoarele se pot bucura de creații personalizate, care să le reprezinte cu adevărat și să le inspire în tot ceea ce fac. Iar din inspirație se nasc alte și alte idei. Tot dintr-o astfel de inspirație s-a născut și ideea de afacere a unei tinere creatoare de bijuterii și alte obiecte hand-made, Georgiana Bularcă, cea care astăzi a devenit generatoarea noilor tendințe în moda accesoriilor personalizate din România.

 

Reporter: Ce înseamnă filosofia hand-made în România anului 2017?

Georgiana Bularcă: Este foarte inte­resant fenomenul. Din punctul meu de vedere, nu cred că românii cumpără produsele doar pentru că sunt făcute de mână, ci pentru că sunt de calitate bună. Pentru a vinde produsele, mai ales în mediul online, este foarte impor­tantă descrierea fiecărei creații în parte și mai ales calitatea, nu neapărat faptul că e ceva făcut de mână. Spun asta pentru că avem circa 1.000 de clienți în fiecare lună și dacă nu le explic oame­nilor foarte clar ceea ce urmează să primească, lipsa informației mă poate defavoriza, chiar dacă produsul este hand-made. Noi facem produse asemănătoare, dar nu perfect identice, însă pot fi comandate creații simi­lare, din aceeași categorie. În primul rând, florile pe care le folosim sunt diferite, deci obiec­tele nu pot fi la fel.

Reporter: Cât de importantă este comunicarea permanentă cu publicul țintă - atât prin descrierea produselor, a conceptelor și a activității, pe blog și în rețelele de socializare, cât și prin punerea în contact cu noile creații?

Georgiana Bularcă: Este foarte importantă această latură, pentru că ne ajută pe noi în primul rând să ne îmbunătățim serviciile și produsele. Noi nu doar producem, ci oferim o serie de servicii clienților, cele mai multe comenzi fiind personalizate. Este foarte important să ținem cont de ceea ce ne comunică, ceea ce ne cer clienții noștri, mai ales atunci când urmează să lansăm un produs nou. Jumătate dintre comenzile noastre sunt persona­lizate. Sunt clienți care vin cu florile lor, sunt mirese care-și doresc o amintire de la buchetul de nuntă, vin cu o floare din buchet, iar noi îi facem un pandantiv.

Reporter: Când ați început această afacere, v-ați gândit că veți avea succes?

Georgiana Bularcă: Am început afacerea dintr-o joacă, acum cinci ani, când eram studentă și locuiam împreună cu o prietenă, cu chirie. Ea făcea tot felul de lucrușoare hand-made, avea propriul ei stil și mi-a plăcut foarte mult, dar eu mi-aș fi dorit altceva. Am dat prima mea comandă de materiale, de furnituri, iar de acolo a-nceput totul. Am început să merg la târguri, să văd dacă am o șansă de a face o afacere din asta. La început nu m-am gândit că va fi o mare afacere, dar mereu am sperat că pot face mult mai mult decât un simplu business. Eu credeam în proiectul meu, chiar și atunci când nimeni nu-mi dădea vreo șansă de reușită, nici măcar părinții mei. Și chiar am reușit, în scurt timp, ceea ce mi-am propus.

Reporter: Ce este mai întâi? Trendul care remodelează creația sau creația care determină trendul?

Georgiana Bularcă: În cazul meu, în mediul online, am avut un produs foarte bun care chiar a făcut diferența. Mi-am dat seama ce am făcut bine la acel produs. Cred că i d e e a în sine flori culese de mine, dar și un smoc de puf de păpădie și atunci mi-a venit ideea să creez acest produs. Apoi am ajuns să plantez păpădie, ca să pot răspunde cerințelor clien­ților. Până la urmă, a trebuit să așteptăm vara.

Reporter: Piața bijuteriilor și cadourilor hand-made rămâne deschisă pentru cei care au în continuare idei, talent și inițiativă sau poate exista o suprasaturație, la un moment dat?

Georgiana Bularcă: Cred că da, pentru că în România, oamenii cumpără din ce în ce mai mult și vor ceva deosebit, ceva care să-i caracterizeze, să spună ceva despre ei, despre personalitatea lor. Și chiar cred că este loc pe această piață pentru multă lume și multe idei. Cei mai buni creatori vor fi și cei mai apreciați pe piață. Cred că dacă eu am reușit, oricine ar putea reuși.

Reporter: FelicityStore este creator de tendințe pe piață?

Georgiana Bularcă: În momentul acesta, da, pentru că am ajuns destul de mari și vizibili, mai ales în mediul online. Acum, primăvara, sunt foarte multe flori de sezon, mai ales ghiocei, iar oamenii vin către noi, pentru că știu deja că produsele sunt foarte frumoase și de o calitate foarte bună.

Reporter: Ce le oferiți doamnelor în această primăvară?

Georgiana Bularcă: Flori cât mai colorate. Ne-am propus ca anul acesta să avem bijuterii cât mai colorate, cât mai „ochioase”, dar fine, în același timp. Creația noastră cu ghiocei, pe care tocmai am lansat-o, cred că este vedeta primăverii. Dintre toate bijute­riile, pandantivele sunt cele mai căutate, pentru că se pot oferi cadou în orice situație și e mult mai ușor de asortat. Și din statistica magazinului nostru - feli­citystore.ro - reiese că pandantivele sunt cele mai bine vândute.

Citeşte mai multe despre:   Georgiana Bularcă

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 5079


Mai multe titluri din categorie

Tratamente balneare la Oradea

Tratamente balneare la Oradea
Apa termo-minerală de la Oradea are efecte miraculoase pentru prevenirea şi tratarea afecţiunilor reumatice. Relaxează şi ajută la recuperarea după diverse traume sau accidente, reduce riscurile asociate...

Pui în stil thailandez

Pui în stil thailandez
Ingrediente: 4 piepți de pui fără piele, un dovleac, o vânătă,o lingură ulei de rapiță, 3 linguri fulgi de cocos, 4 linguri pesmet, un ou, 300 gr roșii cherry, 2 linguri pastă roșie de curry, câteva...

Topul destinaţiilor de city break în România

Topul destinaţiilor de city break în România
Galerie Foto Marile oraşe ale României au intrat în lista destinaţiilor de city break preferate atât de români, cât şi de străini, în ultimii zece ani. Istoria şi obiectivele culturale, posibilităţile de cazare în...

Juratul “Next Star” Dorian Popa și-a tăiat limba pe jumătate, la saltelele gonflabile

Juratul “Next Star” Dorian Popa și-a tăiat limba pe jumătate, la saltelele gonflabile
Galerie Foto Sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, la “Next Star”, Arian (12 ani), un copil din București pasionat de trotinetele freestyle, va veni în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu un număr de sport...

Osteria Francescana, cel mai bun restaurant din lume în 2018

Osteria Francescana, cel mai bun restaurant din lume în 2018
Restaurantul "Osteria Francescana" din Modena, Italia, aparţinând chef-ului Massimo Bottura, a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume în cadrul ceremoniei World's 50 Best Restaurants, care recompensează cele...

Reţeta zilei: Muşchi de vită cu sos de ciuperci

Reţeta zilei: Muşchi de vită cu sos de ciuperci
Ingrediente: 400 g muşchi de vită, 300 g ciuperci, 200 ml smântână pentru gătit, 50 g gorgonzolla, 25 g unt, sare de mare, piper, nucşoară Mod de preparare: Se taie muşchiul felii groase şi după ce...

Top 7 activitati distractive tata-copil

Top 7 activitati distractive tata-copil
Galerie Foto In ultima vreme tatii sunt din ce in mai implicati in cresterea si educarea copiilor. Daca in trecut acestia aveau drept sarcina familiala aducerea banilor acasa, iar restul (educatia, jocul, hrana) era in grija...

Două mari linii aeriene din Japonia au schimbat denumirea "Taiwan" în "China Taiwan" pe site-urile lor

Două mari linii aeriene din Japonia au schimbat denumirea "Taiwan" în "China Taiwan" pe site-urile lor
Două dintre cele mai mari linii aeriene din Japonia au schimbat denumirea de “Taiwan” în “China Taiwan” pe website-urile lor în limba chineză, o mişcare care va mulţumi Beijingul, însă va supăra insula...

În curând, te poți relaxa în singurul PARC ANTIALERGIC și ANTICANICULĂ din lume

În curând, te poți relaxa în singurul PARC ANTIALERGIC și ANTICANICULĂ din lume
Parcul a fost proiectat ca un vector al sănătății publice, până la punctul de a fi supus unui studiu al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Este vorba despre transformarea unei zone industriale...

Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța: A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul

Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța:  A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul
Raluca are doi copii, trăiește în Franța și a reușit să învingă cancerul. Ea își va împărtăși impresionanta poveste de viață, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”,...

Reţeta zilei: Spaghete carbonara

Reţeta zilei: Spaghete carbonara
Ingrediente: 3 gălbenușuri, 100 g parmezan, 150 g pancetta (sau bacon), 200 g spaghete, un cățel de usturoi, ulei de măsline, sare de mare, piper. Mod de preparare: Se bat...

Controlul traficului aerian din Franţa cauzează o treime din întârzierile din Europa

Controlul traficului aerian din Franţa cauzează o treime din întârzierile din Europa
Controlul traficului aerian din Franţa cauzează o treime din întârzierile din Europa în fiecare an, la un cost de aproximativ 300 de milioane de euro pentru liniile aeriene, potrivit unui raport al...

Roxana Iliescu, despre poveștile de iubire din viața ei, la ”Totul pentru dragoste”

Roxana Iliescu, despre poveștile de iubire din viața ei,  la ”Totul pentru dragoste”
Galerie Foto Roxana Iliescu are o poveste impresionantă de viață, cu multe urcușuri și coborâșuri și va vorbi despre ea astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida,...

Tochitura musceleană (rețetă românească veche)

Tochitura musceleană (rețetă românească veche)
Ca de fiecare dată când ne întâlnim și pornește povestea bucatelor ciobănești, musceleanul Bogdan Gîlculescu nu uită să ne amintească faptul că, înainte vreme, când românii încă nu cunoscuseră...

Rețeta zilei: Lasagna

Rețeta zilei: Lasagna
Ingrediente 500 g carne tocată amestec vită şi porc 14-16 foi lasagna 3 linguri ulei 150 g caşcaval sau parmezan ras 1 cutie roşii în bulion 2 linguri pastă tomate 1 ceapă mijlocie tocată mărunt 1...
Serviciul de email marketing furnizat de