x close

(P) Bijuterii cu personalitate, care creează idei

0
08 Mar 2017 - 10:55
(P) Bijuterii cu personalitate, care creează idei Catalin
Vezi galeria foto


Cadourile primăverii sunt toate frumoase, dar unele pot fi speciale, atunci când reprezintă adevărate opere de artă și ascund în spatele creației o întreagă filo­sofie a frumosului. Bijuteriile hand-made, create de artiști talen­tați, duc moda anotimpului flori­lor la un nou nivel, iar doamnele și domnișoarele se pot bucura de creații personalizate, care să le reprezinte cu adevărat și să le inspire în tot ceea ce fac. Iar din inspirație se nasc alte și alte idei. Tot dintr-o astfel de inspirație s-a născut și ideea de afacere a unei tinere creatoare de bijuterii și alte obiecte hand-made, Georgiana Bularcă, cea care astăzi a devenit generatoarea noilor tendințe în moda accesoriilor personalizate din România.

 

Reporter: Ce înseamnă filosofia hand-made în România anului 2017?

Georgiana Bularcă: Este foarte inte­resant fenomenul. Din punctul meu de vedere, nu cred că românii cumpără produsele doar pentru că sunt făcute de mână, ci pentru că sunt de calitate bună. Pentru a vinde produsele, mai ales în mediul online, este foarte impor­tantă descrierea fiecărei creații în parte și mai ales calitatea, nu neapărat faptul că e ceva făcut de mână. Spun asta pentru că avem circa 1.000 de clienți în fiecare lună și dacă nu le explic oame­nilor foarte clar ceea ce urmează să primească, lipsa informației mă poate defavoriza, chiar dacă produsul este hand-made. Noi facem produse asemănătoare, dar nu perfect identice, însă pot fi comandate creații simi­lare, din aceeași categorie. În primul rând, florile pe care le folosim sunt diferite, deci obiec­tele nu pot fi la fel.

Reporter: Cât de importantă este comunicarea permanentă cu publicul țintă - atât prin descrierea produselor, a conceptelor și a activității, pe blog și în rețelele de socializare, cât și prin punerea în contact cu noile creații?

Georgiana Bularcă: Este foarte importantă această latură, pentru că ne ajută pe noi în primul rând să ne îmbunătățim serviciile și produsele. Noi nu doar producem, ci oferim o serie de servicii clienților, cele mai multe comenzi fiind personalizate. Este foarte important să ținem cont de ceea ce ne comunică, ceea ce ne cer clienții noștri, mai ales atunci când urmează să lansăm un produs nou. Jumătate dintre comenzile noastre sunt persona­lizate. Sunt clienți care vin cu florile lor, sunt mirese care-și doresc o amintire de la buchetul de nuntă, vin cu o floare din buchet, iar noi îi facem un pandantiv.

Reporter: Când ați început această afacere, v-ați gândit că veți avea succes?

Georgiana Bularcă: Am început afacerea dintr-o joacă, acum cinci ani, când eram studentă și locuiam împreună cu o prietenă, cu chirie. Ea făcea tot felul de lucrușoare hand-made, avea propriul ei stil și mi-a plăcut foarte mult, dar eu mi-aș fi dorit altceva. Am dat prima mea comandă de materiale, de furnituri, iar de acolo a-nceput totul. Am început să merg la târguri, să văd dacă am o șansă de a face o afacere din asta. La început nu m-am gândit că va fi o mare afacere, dar mereu am sperat că pot face mult mai mult decât un simplu business. Eu credeam în proiectul meu, chiar și atunci când nimeni nu-mi dădea vreo șansă de reușită, nici măcar părinții mei. Și chiar am reușit, în scurt timp, ceea ce mi-am propus.

Reporter: Ce este mai întâi? Trendul care remodelează creația sau creația care determină trendul?

Georgiana Bularcă: În cazul meu, în mediul online, am avut un produs foarte bun care chiar a făcut diferența. Mi-am dat seama ce am făcut bine la acel produs. Cred că i d e e a în sine flori culese de mine, dar și un smoc de puf de păpădie și atunci mi-a venit ideea să creez acest produs. Apoi am ajuns să plantez păpădie, ca să pot răspunde cerințelor clien­ților. Până la urmă, a trebuit să așteptăm vara.

Reporter: Piața bijuteriilor și cadourilor hand-made rămâne deschisă pentru cei care au în continuare idei, talent și inițiativă sau poate exista o suprasaturație, la un moment dat?

Georgiana Bularcă: Cred că da, pentru că în România, oamenii cumpără din ce în ce mai mult și vor ceva deosebit, ceva care să-i caracterizeze, să spună ceva despre ei, despre personalitatea lor. Și chiar cred că este loc pe această piață pentru multă lume și multe idei. Cei mai buni creatori vor fi și cei mai apreciați pe piață. Cred că dacă eu am reușit, oricine ar putea reuși.

Reporter: FelicityStore este creator de tendințe pe piață?

Georgiana Bularcă: În momentul acesta, da, pentru că am ajuns destul de mari și vizibili, mai ales în mediul online. Acum, primăvara, sunt foarte multe flori de sezon, mai ales ghiocei, iar oamenii vin către noi, pentru că știu deja că produsele sunt foarte frumoase și de o calitate foarte bună.

Reporter: Ce le oferiți doamnelor în această primăvară?

Georgiana Bularcă: Flori cât mai colorate. Ne-am propus ca anul acesta să avem bijuterii cât mai colorate, cât mai „ochioase”, dar fine, în același timp. Creația noastră cu ghiocei, pe care tocmai am lansat-o, cred că este vedeta primăverii. Dintre toate bijute­riile, pandantivele sunt cele mai căutate, pentru că se pot oferi cadou în orice situație și e mult mai ușor de asortat. Și din statistica magazinului nostru - feli­citystore.ro - reiese că pandantivele sunt cele mai bine vândute.

Citeşte mai multe despre:   Georgiana Bularcă

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 3058


Mai multe titluri din categorie

REŢETA ZILEI: Tartă cu cireşe

REŢETA ZILEI: Tartă cu cireşe
Ingrediente: 200 gr făină, 3 ouă, 120 gr zahăr, 1 vârf cuţit sare, 80 gr unt, 250 ml lapte, 500 gr cireşe. Mod de preparare: Se curăţă cireşele de codiţe şi sâmburi. Făina se amestecă cu...

Imam baialdî (rețeta dobrogeană a lui Constantin Bacalbașa)

Imam baialdî (rețeta dobrogeană a lui Constantin Bacalbașa)
Nu e gospodină în Dobrogea sau în tot întinsul sudic al României care să nu știe să gătească imam baialdî, adică vinete umplute. Rețeta nu-i nicidecum românească, însă...

Statuia de ceară a lui Beyoncé de la Madame Tussauds provoacă revoltă în rândul fanilor

Statuia de ceară a lui Beyoncé de la Madame Tussauds provoacă revoltă în rândul fanilor
Fanii lui Beyoncé s-au declarat revoltaţi în această săptămână de statuia din ceară a divei pop de la Madame Tussauds, relatează joi UPI.  Pe social media au apărut numeroase...

Julio Iglesias cere 150 milioane de euro pentru o proprietate din Miami

Julio Iglesias cere 150 milioane de euro pentru o proprietate din Miami
Cântăreţul spaniol Julio Iglesias a pus în vânzare pentru suma de 150 de milioane de euro un teren de 2,97 hectare în Indian Creek, o insulă din Miami cunoscută drept 'buncărul...

Karl Lagerfeld crede că Brigitte Macron are "cele mai frumoase picioare din Paris"

Karl Lagerfeld crede că Brigitte Macron are "cele mai frumoase picioare din Paris"
Cunoscut pentru stilul său franc, creatorul de modă Karl Lagerfeld i-a făcut un compliment neobişnuit pentru o primă doamnă a Franţei lui Brigitte Macron, în ultimul număr al revistei Paris Match,...

Unic pe plaiuri mioritice. Prima sondă cu foraj mecanic din România

Unic pe plaiuri mioritice. Prima sondă cu foraj mecanic din România
În localitatea Târgu Ocna din județul Bacău se află prima sondă cu foraj mecanic din România, cu care s-a săpat la o adâncime de 150 de metri. Sonda a fost construită de Societatea Metaxa &i...

”Poșeta” lui Neil Armstrong, vândută la licitație cu 1,8 milioane $

”Poșeta” lui Neil Armstrong, vândută la licitație cu 1,8 milioane $
Săculeţul cu praf lunar prelevat de astronautul Neil Armstrong în timpul misiunii Apollo 11 a fost vândut joi de casa de licitaţii Sotheby's din New York cu preţul de 1,8 milioane de dolari,...

Macaroane milaneze (rețetă din Epoca de Aur)

Macaroane milaneze (rețetă din Epoca de Aur)
Macaroane milaneze... ca-nainte de 89! Nu cred ca pe vremea "Epocii de Aur" să fi fost vreo criză la macaroane. Rudimentare şi grosolane, erau totuşi gustoase atâta vreme cât mesenilor le erau...

Căsuțe desprinse din basm, în România

Căsuțe desprinse din basm, în România
Se spune adesea că acasă e acolo unde-ți este inima, dar suntem siguri că majoritatea dintre voi ați lăsa vechile voastre locuințe, fără să priviți în urmă, și v-ați îndrăgosti foarte ușor de...

6 cele mai bizare mituri despre botez, la români

6 cele mai bizare mituri despre botez, la români
Botezul este un ritual creștinesc de primire a cuiva printre credincioșii bisericii. Se spune că în cadrul acestei ceremonii, copilul primește un nume și de asemenea, scapă de păcatul originar care îi...

REŢETA ZILEI: Dulceaţă de vişine

REŢETA ZILEI: Dulceaţă de vişine
Ingrediente: 1 kg vişine, 2 mere, 1 portocală, 1 linguriţă cu vârf ghimbir pudră, ½ linguriţă scorţişoară, 500 gr zahăr gelifiant . Mod de preparare: Vişinele se curăţă de sâmburi. Merele se...

Distracție în ritm alert În al patrulea weekend al Festivalului B-FIT in the Street!

Distracție în ritm alert În  al patrulea weekend  al Festivalului B-FIT in the Street!
Al patrulea weekend al Festivalului Internațional de Teatru de Stradă – B-FIT in the street! umple străzile Capitalei cu numere de dans, muzică și jocuri de lumini. De vineri până duminică, de la...

UNIC! Ofertă de vară... pe pârtia de schi de la Mălini. Prima pistă de bull-karting, funcțională din vara aceasta

UNIC! Ofertă de vară... pe pârtia de schi de la Mălini. Prima pistă de bull-karting, funcțională din vara aceasta
Răspunsul l-am primit la Mălini – localitate din județul Suceava intrată în conștiința turistului român, încă de acum o jumătate de veac, datorită casei memoriale a poetului Nicolae...

Sărmăluțe de miel în frunze de tei (rețetă veche din satul românesc)

Sărmăluțe de miel în frunze de tei (rețetă veche din satul românesc)
Sarmalute de miel, în frunze de tei! Nu se putea rețetă mai „de sezon” ca asta! Pentru că tocmai m-a sunat o veche prietenă – în bucătărie, dragii mei, numai de prieteni are parte...

Pui la ceaun (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Pui la ceaun (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Un laitmotiv, un alt reper a ceea ce restaurantele, pe bună dreptate, consideră bucătărie românească, cu o singură și timidă observație: puiul, dacă e fiert în untdelemn, iese fad și făinos ca un...
Serviciul de email marketing furnizat de