x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) De 3x femeie in 3 pasi simpli

(P) De 3x femeie in 3 pasi simpli

11 Oct 2016   •   07:10
(P) De 3x femeie in 3 pasi simpli

Femeile sunt cele mai complexe fiinte si odata cu modernitatea ele au devenit perfectioniste si atente la fiecare detaliu. Astfel ea s-a transformat intr-o femeie moderna, puternica, care atinge apogeul si reuseste sa fie parte importanta a societatii.  Psihologii spun ca femeile isi intra mult prea mult in rol si se pierd pe ele insele, pierd esenta existentei lor. Cate sacrificii fac acestea ca sa fie fara cusur? Cate ore petrec in oglinda? Cum reusesc sa se imparta?

Raspunsurile la toate aceste intrebari raman un mister, ele inca sunt cercetate. Ceea ce este clar este ca trebuie sa le admiram si le apreciem pentru tot ceea ce reusesc sa faca pentru familile lor si pentru cei din jurul.

Dar pentru ca nu vorbim despre niste roboti, stim ca au nevoie de pauze, au nevoie sa iasa din cotidian si sa se relaxeze, sa-si acorde un pic de timp pentru ele, pentru ingrijirea lor. Cum pot face asta? Sunt trei pasi simpli care ajuta orice doamna si domnisoasa sa fie de 3 ori femeie si sa revina la grijiile de zi cu zi cu bateriile incarcate.

Trebuie in primul rand sa acceptati ca aveti nevoie de o pauza pentru a va intra din nou in rolul de iubita, mama, angajat.

Primul pas: O mini vacanta!

Ati vazut filmul, sau ati citit cartea, „Eat, pray, love”? Cam asa trebuie sa arate minivacanta voastra. Daca totusi nu va puteti desparti de familie atunci incercati sa le explicati ca aceasta mini vacanta este despre voi si ca sunteti indreptatita sa va relaxati! Pentru a fi de 3X femeie trebuie sa fii de 3X relaxata!

Italia, Spania, Maldive chiar si Bulgaria, oriunde unde poti descoperi locuri noi, civilizatie noua, traditii diferite si unde te poti relaxa si manca cele mai apetisante preparate. Nu-ti face griji pentru kilogramele in plus acestea vor scadea pe parcursul plimbarilor in superbele orase! Lasa-te purtata de gandul ca tu contezi in viata ta! Nu vei fi egoista, doar iti vei acorda putina atentie.

Fii pentru prima data in viata ta un pic mai egoista si alege sa mergi intr-un loc de poveste pe care nu l-ai mai vazut niciodata! Hotarata? Fii de 3X femeie si alege una dintre sutele de destinatii care va sunt oferite Karpaten.ro la preturi avantajoase.

Pasul doi: Incalta-te comod!

Pentru ca urmeaza sa colinzi orasul, urmeaza sa mergi kilometri intregi pana la atractia turistica sau pentru ca pur si simplu vrei sa te simti confortabil: incalta-te cu o pereche de pantofi comozi.

Femeile stiu cum sa se imbrace astfel incat sa atraga atentia, deci, sigur au in dressing-ul lor rochiile perfecte si jeansii cool cu care sa-si umple bagajul de voyage. Ceea ce le lipseste este incaltamintea comoda. Pentru ca la birou au nevoie de tocuri inalte, pentru a impune respect, in timpul liber au nevoie de tocuri cui, pentru a fi cat mai atractive, le lipseste perechea de pantofi super comoda care sa le permita sa strabata strazile interminabile ale superbelor orase.

Alege-i pe cei comozi dar chic care se potrivesc tuturor pieselor vestimentare pe care vrei sa le iei cu tine! Alege-i pe cei pe care pana acum nu i-ai mai purtat pentru ca nu ai avut ocazia sa ti se permita sa te simti lejer, dar care sunt o piesa de rezistenta a tinutelor pe care ti le vei realiza, precum sunt modelele de incaltaminte de pe Modlet.ro.

Pasul trei: Ai grija de tine!

Iti amintesti cand a fost ultima data cand te-ai privit in oglinda si ai spus: „Sunt frumoasa?”? Asta trebuie sa inveti sa faci in vacanta si in fiecare zi din viata ta. Ai grija de tine! Ofera-ti mai multa incredere, stim ca e greu, dar nu este imposibil. Ca sa fii de 3x femei trebuie sa ai incredere in tine si in propriile forte! O femeie moderna se imparte intre toate activitatiile de zi cu zi si totusi reuseste sa isi pastreze jumatate de ora doar pentru ea, timp in care se linisteste, se regaseste si-si spune in mod repetat: „Sunt frumoasa!”. Produsele regasite pe site-ul Sabon.ro sunt ideale pentru a avea grija de pielea corpului tau!

Incepe din vacanta sa ai grija de tine, sa te incurajezi si sa te bucuri de ceea ce esti. Ritualurile au si ele scopul lor! Pe langa faptul ca lasa in urma lor o piele catifelata, tanara cu un aspect ingrijit, au un efect puternic si la nivelul psihicului. O baie fierbite, spre exemplu, cu spuma, cu uleiuri aromatice, cu sare speciala, te va face sa te simti ca o zeita a frumusetii, mai ales daca este continuata cu creme de corp, de fata, de maini. Iata o metoda de care te poti folosi cel putin de doua ori pe saptamana pentru a-ti reincarca bateriile. Incepe in zilele din mini vacanta si transforma acest ritual intr-un mod de a te relaxa in viata de zi cu zi!

De 3X femeie la intoarcere!

Dupa mini vacanta in care te-ai relaxat, te-ai regasit, te-ai plimbat, ai mancat, te-ai rasfatat si ai uitat de toate problemele pe care le ai, acasa vei fi de 3X femeie si vei reveni la programul zilnic.

Incearca sa nu te pierzi din nou printre facturi, job, scoala micutilor, camasile sotului, certurile cu prietenele si asa mai departe, ramai la fel de focusata pe propria ta persoana si continua ritualurile de relaxare si infrumusetare!

 

×