x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Premium - Imbracaminte de top

Premium - Imbracaminte de top

15 Apr 2005   •   00:00

Paco Rabanne, Sonia Rykiel si, in viitorul foarte apropiat, Jean Paul Gaultier, Alberta Feretti, Chloe, M & F Girbaud, Iceberg si Richmond - "un buchet" al creatorilor celebrii, al marcilor de lux care au facut si fac istorie in lumea modei la nivel international - s-au reunit la Bucuresti

  • de CATALIN BUDESCU
  • HIGH - LIFE
  • MAGAZIN. Le Bouquet des Createurs este primul loc in care se pot gasi creatii vestimentare de zeci de milioane de lei
    In luna decembrie a anului trecut, a fost deschis un magazin unic, ce a devenit putin mai tarziu de referinta pentru piata luxului din Romania: magazinului Le Bouquet des Createurs. Conceptul acestui magazin este unul simplu: acela de a facilita clientilor - chiar si celor mai exigenti - accesul intr-un univers al luxului si al exclusivitatii, de a introduce in lumea modei din Romania cele mai cunoscute case de moda la nivel mondial.

    SHOPPING DE CINCI STELE. Primele dintre brandurile de lux vestimental ale caror creatii pot fi deja gasite in Romania sunt Sonia Rykiel si Paco Rabanne. Numele acestora vor fi completate incepand cu aceasta primavara si cu alte marci mari in lumea modei precum Jean Paul Gaultier, Alberta Feretti, Chloe, M & F Girbaud, Iceberg si Richmond, contractele cu aceste firme fiind deja semnate. "Cand am ales sa deschidem acest magazin, am pornit de la ideea de a da o noua conotatie ideii de shopping. Acest magazin se vrea a fi altfel. Aici, clientii nu intra, isi aleg haina si pleaca. Ei vor sfatuiti, li se va explica si povesti. Vor fi introdusi in acest nou univers - unul inca necunoscut, neexplorat foarte bine pe piata romaneasca", au precizat Adina Buzatu si Tunde Barbu, cele care au pus bazele acestui magazin.

    COLECTII
    Noua colectie Sonia Rykiel se remarca prin eleganta si prin croiala sa speciala. Rochiile din organza si satin, culorile pline de viata fac colectia Sonia Rykiel unica. Un exemplu este si rochia SR turquoise din matase 100%. Pretul nu este unul insa pentru toata lumea, circa 40 de milione de lei. De partea cealalta, Paco Rabanne - sau "metalurgistul modei", cum il numea Coco Channel - este prezent in magazinul Le Bouquet des Createurs cu noua sa colectie de accesorii. Exemplul cel mai bun il constitue "La poupee Paco Rabanne" - papusa care-i poarta numele si care a devenit simbolul Paco Rabanne. Este accesoriul care defineste stilul avangardist al lui Rabanne, care transforma o tinuta obisnuita intr-una speciala. Acest accesoriu se gaseste la un pret de circa 4.400.000 de lei.

    ×
    Subiecte în articol: high-life