x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Tratamentul cosmetic 100 % natural care îți garantează un ten impecabil, de gheișă

Tratamentul cosmetic 100 % natural care îți garantează un ten impecabil, de gheișă

15 Mar 2016   •   15:14
Tratamentul cosmetic 100 % natural care îți garantează un ten impecabil, de gheișă

Apa de orez reprezintă unul dintre cele mai vechi și mai eficiente tratamente naturiste cosmetice, recunoscută fiind în lumea asiatică drept “ miracol al frumuseții nipone”.

Acest produs senzațional, preparat acasă după o rețetă simplă și ieftină, are puterea de a regenera și hrăni pielea, oferind un chip perfect, asemeni gheișelor care foloseau, la rândul lor, același tratament miraculos.

Conținutul său bogat în vitaminele B1, C, E și în minerale precum zinc și magneziu, conferă acestui preparat proprietăți excepționale de curățare și tonifiere a tenului. Apa de orez are efect uşor astringent, astfel că ajută la diminuarea şi închiderea porilor dilataţi. Poate fi utilizată pe orice tip de ten: uscat, gras sau normal.

Această rețetă asiatică străveche, cu care femeile asiatice își răcoreau fața si își spălau părul a câștigat multă popularitate în ultima vreme datorită calităților sale, care s-au dovedit superioare produselor de înfrumusețare artificiale.

Beneficiile închinate frumuseții includ și efectele uimitoare pe care acest preparat le are asupra sănătății părului. Spălarea părului cu apă de orez te va ajuta să ai un păr mai sănătos și mai strălucitor.

Tradiția spălării părului cu apă de orez este îndelung practicată de femeile din satul Huangluo (China). Aceste femei se pot lăuda cu o lungime medie a părului de aproximativ 1,828 m, satul respectiv intrând în Cartea Recordului ca fiind satul în care trăiesc femeile cu cel mai lung păr din lume. Totodată, uimitor este faptul că părul lor nu a încărunțit până în 80 de ani. Secretul părului lor lung, negru și curat, spun aceste asiatice, este reprezentat de apa de orez pe care o foloseau să își spele părul. Apa de orez nu doar că vă ajută să vă mentineți părul frumos și strălucitor, dar îl și descurcă și îl face mai ușor de întreținut.

Apa de orez este foarte uşor de preparat chiar la tine acasă. Ai nevoie de.............

Află detaliile rețetei pe ANTENA SATELOR

×