x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion "Tunning" de mii de euro pentru electronice

"Tunning" de mii de euro pentru electronice

20 Mai 2005   •   00:00

Pornind de la produse de serie din domeniul aparaturii electronice hi-tech, prin personalizare cu lemn, piele, otel etc., se pot obtine obiecte de tip unicat, precum si complementele necesare utilizarii lor.

  • de CATALIN BUDESCU
  • HIGH-LIFE
  • FILOZOFIE. Design atent ingrijit, nascut din echilibrul dintre estetica, functionalitate si calitate
    Posibilitatea de a alege finisaje diverse permite gasirea variantei optime adaptate propriului ambient. Sau cu alte cuvinte o filosofie unica de design marca Marco Zordan.

    HILINE. Creatiile designerului Marco Zordan, care este totodata si presedintele companiei Hiline, cea care produce aparatura personalizata, se inscriu intr-o zona exclusiva, de nisa, intre sectorul aparaturii electronice hi-tech si mobilierul de lux specializat, destinat atat spatiilor private - case cat si celor publice - hoteluri. Obiectele se obtin prin "tunning-ul" unor produse de serie, carora li se adauga in plus valoarea ideii designerului, capatand astfel o personalitate proprie.

    DOUA CATEGORII. Catalogul de produse al firmei este intr-o continua crestere, produsele fiind divizate in doua categorii principale: mobilier specializat / acustica si PC / TV / Monitor.

    Aparatura electronica personalizata este procurata de la firme cu renume mondial, gen Panasonic, LG, Fujitsu, Logitech etc. De exemplu, o astfel de combinatie personalizata intre mobilierul de lux specializat si aparatura electronica hi-tech poate ajunge si la un pret de peste 20.000 de euro.

    Informatiile despre aceste produse ne-au fost puse la dispozitie de reprezentantii companiei Hiline in Romania.

    ARCO
    Arco este un produs exclusiv, elegant, rafinat, cu o linie curata. Este dotat cu suporti originali pentru montaj pe masa/comoda TV si la cerere cu suporti pentru perete sau rotativi - pentru a fi integrat cu modelul Tema. Se coordoneaza perfect, datorita designului si cu incintele acustice model Onda. Poate fi integrat in orice ambient, clasic sau modern, acasa sau la birou, in hoteluri de lux sau ambarcatiuni. Are la baza personalizarea urmatoarelor aparate electronice: monitor LCD 30" TFT si TV/monitor plasma de 42" sau de 50" sau 61"".

    Materiale folosite sunt din lemn masiv finisaj cires/wenge/stejar alb/coal/vopsit alb si otel inox. Preturile aproximative sunt in functie de dimensiunile aparatelor, intre 3.980 si 20.000 de euro.

    LINIA DE MOBILIER DE LUX: TEMA C
    Linia de mobilier Tema, pentru inglobarea sistemelor home theatre, este echipata cu capace de vizitare posterioare, pentru a ajuta conectarea la diverse surse si contine un spatiu special pentru ascunderea cablajelor electrice. In plus, este pregatita pentru montarea suportului rotativ pentru modelul Arco (monitor/TV LCD sau plasma). Caracterizata atat de un design exclusiv si curat, cat si de o calitate deosebita a materialelor, se potriveste in orice ambient. Materialele folosite sunt structura mixta de lemn in finisajele posibile de cires/wenge/stejar alb/coal/vopsit alb si otel inox. Pret aproximativ: 1.880 de euro.
    ×
    Subiecte în articol: high-life