x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Unul dintre cei mai buni manechini este un puști de 17 ani din Bistrița

Unul dintre cei mai buni manechini este un puști de 17 ani din Bistrița

07 Dec 2017   •   16:48
Unul dintre cei mai buni manechini este un puști de 17 ani din Bistrița
Sursa foto: Facebook: Andrei Dobrin

Unul dintre cei mai buni manechini este un român de 17 ani din Bistrița.

Andrei Dobrin este solicitat pentru prezentări de modă ale celor mai importante case, Prada, Dior sau Diesel.

Adolescentul a povestit că a ajuns în acest domeniu după ce o agenție i-a văzut fotografiile postate pe Facebook dar a tratat lucrurile cu neîncredere pentru că i se părea că este vorba de o farsă.

Andrei își amintește că el și mama lui au discutat la telefon îndelung cu reprezentantul companiei de modeling însă era ezitant în continuare.

Într-un final, după ce mama lui a vorbit cu managerul din Madrid, a acceptat să colaboreze cu agențai de modelling.

”Managerul locuia în Madrid, aşa că nu am putut să ne vedem imediat. După trei luni a venit în ţară şi ne-a chemat pe toţi băieţii pe care i-a descoperit vara respectivă, vreo 6-7 băieţi, la nişte teste foto. Atunci eu aveam vreo 15 ani şi jumătate, dar prin iarnă mi-a scris din nou că mi-a găsit agenţii în Londra, Paris şi Milano, oraşele din Europa în care sunt săptămânile modei cele mai importante şi mi-a spus că, din vara aceasta, adică după ce împlinesc 16 ani, ar trebui să merg în toate aceste oraşe pentru castinguri. Bineînţeles că nu se aştepta să am chiar traseul acesta, să fac 11 show-uri din primul sezon. Nici eu nu mă aşteptam. Am prezentat haine de la cele mai extravagante, la haine pe care le-aş purta şi eu. Ca să dau doar câteva nume mai cunoscute, acestea ar fi haine semnate de Prada, Dior, Diesel, dar am mai prezentat şi hainele unor designeri care nu sunt aşa de cunoscuţi la noi, dar care au nişte preţuri… ”, a povestit adolescentul într-un interviu acordat publicației timponline.ro.

Andrei Dobrin are 1,88 m înălțime, ochii vezi și părul castaniu cârlionțat și este elev al Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița.

×
Subiecte în articol: andrei dobrin model manechin