x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby 5 elemente MUST-HAVE pentru cea mai COOL petrecere

5 elemente MUST-HAVE pentru cea mai COOL petrecere

24 Mai 2018   •   14:40
5 elemente MUST-HAVE pentru cea mai COOL petrecere

 

Dupa o saptamana incarcata, singurul lucru pe care ti-l doresti e sa te relaxezi si sa petreci timp in compania prietenilor.  Daca te-ai saturat de atmosfera de club sau de pub si iti doresti o ambianta mai intima, doar intre prieteni, iata care sunt cele 5 elemente pentru a organiza o petrecere reusita.

  1. Muzica

La orice petrecere sau reuniune cu prietenii conteaza atmosfera, de aceea, muzica ar trebui sa fie primul lucru de bifat pe lista.  

Un laptop nu e suficient pentru a intretine o petrecere, iar vechiul sistem home cinema este prea demodat incat sa faca fata unor tineri energici cu chef de petrecere? Nu e cazul sa iti anulezi planurile in ultimul moment, caci poti gasi instrumente muzicale doar pe SOUNDCREATION.RO, care sa transforme o seara cu prietenii intr-o petrecere unde distractia sa fie cuvantul cheie! In plus, pentru a te asigura ca petrecerea pe care vrei sa o organizezi va fi una memorabila, acceseaza aici detaliile legate despre cele mai noi modele de boxe si alte componente dedicate calitatii sunetului.

  1. Mancarea si bautura


Pe langa muzica, un alt lucru la fel de important pentru organizarea unei petreceri este alegerea bauturilor si a preparetelor culinare.

Intereseaza-te care este mancarea preferata a prietenilor tai si surprinde-ti invitatii prin diversitatea alegerilor facute. Poti sa optezi, de asemenea, pentru preparate care iti plac si pe care ai dori sa le incerce si ei.

  1. Jocurile

Tu iti cunosti cel mai bine amicii si stii ca atunci cand va intalniti, distractia e cuvantul care va defineste. O petrecere reusita trebuie sa le contina pe toate, de aceea cateva dintre jocurile preferate vor anima atmosfera. Poti alege, spre exemplu,  jocuri video sau, dimpotriva, jocuri interactive pentru a implica toti invitatii prezenti.

  1. Decorul

Nu trebuie neglijat nici acest aspect, fiind unul esential pentru intretinerea atmosferei. Creeaza un mediu relaxant, interesant si suficient de intim incat sa va simtiti bine si sa va distrati.

 

  1. Pozele

Pentru a celebra petrecerea si pentru a va aminti de o seara memorabila, tu si prietenii tai nu ar trebui sa uitati de poze. Poti confectiona sau inchiria diverse masti speciale pentru petreceri care, in mod sigur, vor face deliciul invitatilor.

 

Acum ca ai aflat cele mai importante elemente pentru organizarea unei petreceri, nu iti ramane de facut decat sa le dai vestea prietenilor si sa le transmiti ca distractia si voia buna nu vor lipsi weekendul viitor, deoarece ai de gand sa organizezi cea mai COOL petrecere la care au participat.

×