x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby A cheltuit aproape 40.000 de dolari pentru a capata trasaturi europene!

A cheltuit aproape 40.000 de dolari pentru a capata trasaturi europene!

22 Mar 2018   •   14:21
A cheltuit aproape 40.000 de dolari pentru a capata trasaturi europene!

Pentru a obtine infatisarea dorita, Ophelia Vanity, din Los Angeles, a cheltuit deja peste 35.000 de dolari. In varsta de 17 ani, tanara este pe jumatate chinezoaica, dar isi doreste trasaturi europene.

 

Potrivit spuselor sale, toate interventiile chirurgicale si procedurile la care este supusa lunar, inclusiv decolorarea parului, o fac mai sigura de sine, apropiind-o, totodata, de standardul "unei papusi vii".

Ea recunoaste ca, in trecut, parerea ei despre aspectul ei exterior era deplorabila. In scoala a suferit de anorexie, dar acum sufera de dezechlibru psihic - dismorfobie, afectiune definită ca fiind obsesia sau preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor. Persoana afectată arată normal pentru cei din jur, însă nu și în viziunea ei.

"Pentru mine, Barbie este etalonul frumusetii. In zilele noastre sunt papusi de toate 'natiile', dar pe mine m-a atras intotdeauna varianta clasica a Barbie. De aceea vreau sa arat cat mai european. Am asteptate sase ani aceste operatii", a declarat Ophelia.

Prietenul tinerei este de parere ca iubita lui face respectivele proceduri pentru ca nu se simte o personalitate unica. Nu impartaseste insa acest punct de vedere si crede ca Ophelia este absolut deosebita. El se teme ca operatiile estetice vor deveni o obsesie.

 

 

×
Subiecte în articol: operatii estetice trasauri papusa barbie