x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Astrocafe.ro şi Nicoleta Svârlefus te invită la: Trăieşte-ţi Unicitatea! Esenţa Creativităţii şi Libertăţii!

Astrocafe.ro şi Nicoleta Svârlefus te invită la: Trăieşte-ţi Unicitatea! Esenţa Creativităţii şi Libertăţii!

17 Iul 2014   •   15:23
Astrocafe.ro şi Nicoleta Svârlefus te invită la: Trăieşte-ţi Unicitatea! Esenţa Creativităţii şi Libertăţii!
27 iulie 2014, Bucureşti
Cu Nicoleta Svârlefus- consilier de dezvoltare personală şi spirituală certificat, astrolog, speaker inspiraţional, fondator şi autor Astrocafe.ro.

În procesul de transformare şi autocunoaştere, în care ne-am angajat unii dintre noi, am tot dat la o parte "coji de ceapă", strat după strat, convingere după convingere. Am identificat tot felul de etichete care ne-au fost lipite pe frunte şi definiţii învăţate pe de rost, despre noi şi despre lume.

Energia în care am crescut a fost una a imitaţiei (celor care ştiu mai bine decât noi "cum se trăieşte" sau "cum se face" un lucru), a condiţionării şi judecăţilor. În loc să învăţăm să ne acceptăm unicitatea şi să o îmbrăţişăm, am fost încurajaţi să ne înghesuim în forme limitate care mai de care mai nepotrivite, pentru a fi "în rândul lumii". "Trebuie să fii aşa şi pe dincolo, trebuie să faci asta şi cealaltă, trebuie să... Totul sub umbrela lui trebuie."

Comparaţiile făcute între noi şi ceilalţi ne-au întărit convingerea că nu suntem adecvaţi şi nici suficient de buni aşa cum suntem. Deci trebuia să ne străduim mai mult să... ne reparăm, ca să devenim... ca alţii mai buni decât noi.

Ce am făcut a fost să încercăm să devenim ceva ce nu suntem şi apoi să ne convingem că suntem ce am devenit. Şi frică de a face alegeri în conformitate cu bunul nostru simt şi pentru bucuria noastră, a devenit tot mai puternică. "O fi bine să fac asta? N-o fi bine? Oare e greşit ce fac?"

Cunoaşterea interioară ne sprijină să descoperim că cine suntem nu e neapărat acelaşi lucru cu ceea ce ne-au spus alţii că suntem sau că ar trebui să fim. Ne înlesneşte accesul la esenţa unică în care toţi suntem unul, dar din care fiecare îşi ia câte o felie de experienţă umană şi are libertatea să-i dea orice formă doreşte.

Diferenţa care eşti face diferenţa. Acesta este punctul în care se naşte creativitatea şi libertatea de a fi tot ce eşti, dincolo de trebuie, de corect/greşit, bine/rău.Când îţi permiţi să fii tot ce eşti, când nu te mai judeci şi nu mai aştepţi să fii aprobat, descătuşezi creativitatea, alegerile pe care le faci sunt conştiente şi poţisă vezi cum realitatea este creată sub ochii tăi. Îţi alegi şi creezi propria cale, îţi înfloreşti darurile şi te bucuri de cine eşti şi cine sunt alţii în lume. Devineuşor să accepţi diferenţele din ceilalţi, când ţi le accepţi şi asumi pe ale tale.

Drmul tău nu e nici mai bun, nici mai rău decât al altcuiva. E doar drumul tău.

Nu întâmplător, probabil, anunţăm acest eveniment exact în ziua intrării lui Jupiter în Leu. Este un moment astral în ton cu tema acestui workshop şi un tranzit care ne poate susţine în a ne trăi unicitatea, dacă învăţăm să ne servim conştient de energia lui. Vedem cum se aşează lucrurile şi, dacă e timp, în ziua întâlnirii vorbim puţinşi despre energia jupiteriană nuanţată de Leu, precum şi despre zona de viaţă activată în cazul fiecărui participant, de acest tranzit.

Dacă simţi că e momentul să-ţi explorezi şi manifeşti şi mai mult Unicitatea cu darurile ei cu tot, te aşteptăm cu drag,

Duminică, 27 iulie 2014 (10:30h- 18:30h), în Bucureşti.
Înscriere: Workshop@astrocafe.ro
Te aşteptăm cu drag!
Mai multe informaţii pe www.astrocafe.ro

×