x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Care sunt cei mai periculoși șoferi, în funcție de zodie? Leii conduc cel mai bine!

Care sunt cei mai periculoși șoferi, în funcție de zodie? Leii conduc cel mai bine!

05 Iul 2014   •   19:53
Care sunt cei mai periculoși șoferi, în funcție de zodie? Leii conduc cel mai bine!

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cei mai neexperimentati soferi.

Iata o diagrama interesanta cu semne zodiacale in functie de inclinatia lor la condus, analizand rezultatele unei companii canadiene care se ocupa cu siguranta auto.


Expertii de la InsuranceHotline au efectuat un studiu pe baza datelor de la mai mult de 100 de mii de clienti in ultimii 6 ani. Rezultatele sondajului arata regularitati interesante in modul de a conduce, in functie de diferitele semne zodiacale.


Cei mai periculosi soferi sunt Balantele. Cei mai blanzi si atenti reprezentati ai zodiacului sunt cei mai periculosi soferi, din cauza volatilitatii lor, incertitudinii si distragerii atentiei. Cand are nevoie sa actioneze rapid, Balantele se panicheaza. Mai mult decat atat, conduc indisciplinat.


Varsatorii ocupa locul imediat dupa balante in clasamentul nostru pentru șoferi nesiguri. Ei nu respecta regulile de circulatie si neaga vina atunci cand au provocat accidente. Le lipseste orice disciplina si responsabilitate.

Citeste continuarea AICI

×
Subiecte în articol: felicia horoscop zodii