x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Care sunt diferențele între iubitorii de câini și cei de pisici

Care sunt diferențele între iubitorii de câini și cei de pisici

11 Aug 2016   •   14:20
 Care sunt diferențele între iubitorii de câini și cei de pisici

Întotdeauna a existat o adevărată rivalitate între iubitorii de câini şi cei de pisici. Cei de la Facebook au examinat comportamentul celor două tipuri de persoane, iar rezultatele studiului sunt uluitoare, scrie ziarulring.ro.

Prin intermediul unui software special, reprezentanţii companiei au analizat activitatea de pe reţelele de socializare ale 160.000 de iubitori de animale din SUA. Prima concluzie a acestora este că iubitorii de pisici sunt persoane mai singure. Mai exact, 30% din cei care postează poze cu pisici nu sunt implicaţi într-o relaţie sentimentală. În cazul iubitorilor de câini, procentul este de doar 24%. Totuşi, când vine vorba de socializare, iubitorii de pisici primesc mult mai multe invitaţii la evenimente decât rivalii lor.

Iubitorii de câini, mai extrovertiţi

Studiul mai arată că iubitorii de pisici de declară adesea „obosiţi” şi preferă activităţile ce pot fi făcute din confortul casei lor, precum cititul sau uitatul la televizor. De cealaltă parte, iubitorii de câini sunt mult mai activi şi mai extrovertiţi, la fel ca şi animalele pe care le iubesc.

×
Subiecte în articol: caini pisici iubitori de câini