x close

Ce înseamnă dacă te-ai născut la granița între zodii

0
16 Mai 2017 - 12:42
Ce înseamnă dacă te-ai născut la granița între zodii


Nu sunt puțini cei care se nasc între două semne zodiacale, însă au, totuși, ceva special. Ei sunt norocoșii zodiacului și asta pentru că, pe lângă calitățile lor native, se bucură de o energie diferită, scrie ziarulring.ro.

Capricorn-Vărsător 16-23 ianuarie
Ce se întâmplă atunci când combini energia raționalului Capricorn cu excentricitatea Vărsătorului? Devii o persoană aparte. Dacă te-ai născut la granița dintre cele două zodii, înseamnă că trăiești pe vârful misterului și al imaginației, așa că viața îți va fi plină de surprize. Îți place să întreții atmosfera și intri ușor în conversații care îți stimulează intelectul. De aceea, indiferent de cât muncești în îndeplinirea viselor, nu te vei plictisi. Deși în carieră vei avea numeroase avantaje, pe plan amoros, îți va fi greu să te îndrăgostești și să îți arăți sentimentele.

Vărsător-Pești 15-21 februarie
Dacă ai câte puțin din Vărsător, dar și câte puțin din Pești înseamnă că trăiești pe vârful sensibilității. Ești o fire spirituală, artistică, prietenoasă, care iubește pacea și armonia din jur. Firea ta idealistă îi inspiră pe ceilalți deoarece ești mereu preocupată de cum să faci lumea mai bună. Uneori, ai tendința să te izolezi din cauza timidității și să evadezi în propriul tău univers.

 

Citeşte mai multe despre:   zodii,   zodiac,   horoscop

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 1188


Mai multe titluri din categorie

NAPOLEON Bonaparte e VINOVAT pentru BICARBONATUL DE SODIU din rețeta de MITITEI? Nici nu ți-ai fi imaginat asta!

NAPOLEON Bonaparte e VINOVAT pentru BICARBONATUL DE SODIU din rețeta de MITITEI? Nici nu ți-ai fi imaginat asta!
Mititeii cu bicarbonat de sodiu – scriam și într-o altă intervenție a mea în această pagină – aparțin veacului al XX-lea. Trecuseră deja trei decenii de la „botezul” lor de...

Actul de „naștere” a mititeilor cu bicarbonat de sodiu - o scrisoare de la 1920

Actul de „naștere” a mititeilor cu bicarbonat de sodiu - o scrisoare de la 1920
Mititeii cu bicarbonat de sodiu au început a se prepara la noi pe la 1900. Într-o listă din 1902, cu necesarul de ingrediente, la restaurantul Caru’ cu bere, apare și azi mult-pârâtul...

Destinația săptămânii. Istanbul, orașul de pe două continente

Destinația săptămânii. Istanbul, orașul de pe două continente
Istanbul este una dintre cele mai fascinante metropole din lume, aflându-se pe două continente, Europa și Asia. Ascunde comori culturale ce se îmbină armonios într-un oraș cu o atmosferă...

O cunoscută cântăreață, nevoită să îşi amâne nunta: „Pe Doru meu îl apucase dorul de ducă!”

O cunoscută cântăreață, nevoită să îşi amâne nunta: „Pe Doru meu îl apucase dorul de ducă!”
Galerie Foto Dacă e sâmbătă după-amiaza, e rândul vedetelor să demonstreze că au o jumătate ideală, alături de care formează cuplul perfect, în cadrul emisiunii „2k1”, difuzată...

Bărbatul ce cele mai drastice modificări ale feței, prezent la Transilvania Tattoo Expo

Bărbatul ce cele mai drastice modificări ale feței, prezent la Transilvania Tattoo Expo
Cel mai modificat om din lume, care şi-a tăiat urechile şi nasul, şi-a introdus implanturi în cap şi şi-a tatuat chiar şi ochii, venezueleanul Henry Rodriguez a ajuns pentru prima dată în Europa, la...

Se schimbă Codul bunelor maniere. Șapte reguli noi de bună purtare

Se schimbă Codul bunelor maniere. Șapte reguli noi de bună purtare
Codul bunelor maniere rămâ­ne cartea sfântă pe care trebuie să o respectăm cu toții când ne gândim la educație și bun-simț. Vremurile s-au schimbat, multe reguli au rămas...

Umplerea borșului de huște (o tradiție românească)

Umplerea borșului de huște (o tradiție românească)
 Multe dintre retetele romanesti pentru începutul mesei se acresc cu... borș. Românul nu este adeptul supelor clare și dulci! Iar dacă vrei să respecți tradiția culinară, să gătești acele retet...

Probleme la începutul căsniciei: “Eram căsătoriţi şi eu o conduceam pe soţia mea acasă la ea şi eu mergeam la mine acasă!”

Probleme la începutul căsniciei: “Eram căsătoriţi şi eu o conduceam pe soţia mea acasă la ea şi eu mergeam la mine acasă!”
Galerie Foto Sunt împreună de aproape patru ani de zile şi au trei copii, băieţelul David, pentru botezul căruia se pregătesc zilelea acestea, dar şi câte o fetiţă fiecare, din casătoriile anterioare, şi se...

Ciorba de dovlecei cu aguridă (rețetă bătrânească)

Ciorba de dovlecei cu aguridă (rețetă bătrânească)
Ciorba de dovlecei cu aguridă răcorea lesne zilele de sfârșit de mai și de-nceput de primavara ale bătrânilor noștri, mai ales că se putea mânca și rece, luând-o bărbații satului,...

Cheloo, obligat să-i înveţe pe elevi dansuri şi colinde

Cheloo, obligat să-i înveţe pe elevi dansuri şi colinde
Galerie Foto Cheloo, solistul trupei Paraziţii, şi-a început munca în folo­sul comunităţii după ce procurorii ploieşteni l-au condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru consum de...

După 13 ani, Zuckerberg a primit diplomă de la Harvard

După 13 ani, Zuckerberg a primit diplomă de la Harvard
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, şi-a primit în cele din urmă diploma - cu titlu onorific - joi la Harvard, la 13 ani după ce a părăsit băncile prestigioasei universităţi americane, informează France...

Hribi uscați cu usturoi (veche rețetă românească)

Hribi uscați cu usturoi (veche rețetă românească)
Între autorii de cărți de bucate din zilele noastre, Maria Cristea Șoimu se remarcă prin tenacitatea cu care caută, încă, în cuhniile țărănești, rețetele vechi ale neamului. Așa am...

Șnițel de cașcaval (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Șnițel de cașcaval (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Șnițel de cașcaval, după rețeta lui Radu Anton Roman este un preparat deosebit, delicios, o alternativă la clasicul cașcaval pane. Cine crede, cinstind vorbind, ca asa ceva ar putea fi o reteta...

Șalău cu maioneză, pentru fețe boierești (rețetă de la 1830)

Șalău cu maioneză, pentru fețe boierești (rețetă de la 1830)
Pe la 1830, Sfatul Orășenesc al orașului București, sub blânda păstorire a boierului Grigore Grădișteanu, a hotărât ca în fiecare văpsea (adecă sectoarele orașului de astăzi), să...

REŢETA ZILEI: Tagliatelle cu mazăre, bacon şi sos de smântână

REŢETA ZILEI: Tagliatelle cu mazăre, bacon şi sos de smântână
Ingrediente: 150 g taliatelle, 100 g mazăre, 100 ml smântână groasă, 150 g bacon, parmezan, pătrunjel Mod de preparare: Fierbe pastele, în apă cu sare, în funcţie de...
Serviciul de email marketing furnizat de