x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Cele mai dificile zodii în dragoste

Cele mai dificile zodii în dragoste

20 Feb 2017   •   22:31
 Cele mai dificile zodii în dragoste

Atunci când vine vorba de dragoste la prima vedere, lucrurile sunt clare. Orice gest pe care acea persoană îl face ne stârnește admirația și ne face să o iubim și mai mult. La început, toate relațiile par perfecte, chiar desprinse dintr-o poveste. Totuși, cu cât avansăm în cadrul relației nostre și începem să ne cunoaștem partenerul mai bine, ne dăm seama că nu am știut nimic despre el până în acel moment, scrie divahair.

Caracterul unei persoane se dezvăluie treptat și se apropie de adevăr îndeosebi în momentele dificile. De aceea, înainte de a lua o decizie importantă, trebuie să ne asigurăm că ne cunoaștem perechea atât în momentele sale bune, cât și în cele mai puțin bune. Se pare că unele zodii întâmpină mai multe dificultăți atunci când vine vorba de a-și împărți spațiul, gândurile și sentimentele cu persoana iubită. Acest lucru este cauzat de trăsăturile acestora, care le fac aproape de nesuportat.

Iată care sunt cele mai dificile zodii în dragoste!

Fecioară

Cârcotașa zodiacului, Fecioara, poate fi o adevărată pacoste într-o relație. Mereu atentă la detalii, va căuta orice lucru mărunt pentru a avea un motiv de a-și critica partenerul. Deși de cele mai multe ori o va face doar pentru a-l necăji, neavând motive serioase, acest lucru o poate face de nesuportat. Perechea acesteia se va simți inutilă cu atâtea reproșuri. De asemenea, faptul că mereu se va ascunde după o cortină și își va cenzura sentimentele îi poate afecta într-un mod negativ relația de dragoste. Deși se spune că iubirea se simte, cu toții avem nevoie uneori să auzim cât de mult contăm pentru perechea noastră. Sfătuim Fecioarele să arate mai multă apreciere pentru persoana dragă, atât prin fapte, cât și prin vorbe!

×
Subiecte în articol: zodii dragoste zodiac horoscop