x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Cine îți poartă ghinion în funcție de zodie

Cine îți poartă ghinion în funcție de zodie

20 Mar 2017   •   17:31
 Cine îți poartă ghinion în funcție de zodie

Compatibilitatea între zodii este un fapt real și ne poate ajuta să ne alegem prietenii mult mai bine. Dacă ai simțit uneori că alături de o persoană poți să faci orice, aceasta transmițându-ți doar energie pozitivă și veselie, atunci înseamnă că există o legătură astrologică între voi, iar planetele voastre se aliniază perfect, scrie ziarulring.ro.

Totuși există și persoane cu care pur și simplu nu te poți înțelege. Temperamentul tău diferit te face să consideri aceste persoane îngrozitoare, deși alți oameni pot avea o părere foarte bună despre ele. Nu poți fi prieten cu toată lumea, asta e clar. De aceea, trebuie să știi care sunt zodiile în jurul cărora totul îți merge prost. În acest mod, poți să eviți situațiile neplăcute și să îți alegi prietenii cu care vei avea o relație productivă.

Iată cine îți poartă ghinion în funcție de zodie!

Berbec: Balanță

Tu ești întotdeauna omul potrivit la momentul potrivit. Îți place să te implici în ceea ce faci și să acționezi la timp. Cu o Balanță în jurul tău, fii sigur că acest lucru o să se schimbe și o să începi să fii la fel de indecis ca aceasta. Încearcă să stai departe de această zodie, în special la serviciu, deoarece te va trage în jos de fiecare dată.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii zodiac