x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Cum aduci norocul în casa ta

Cum aduci norocul în casa ta

13 Dec 2016   •   10:56
Cum aduci norocul în casa ta

Obiceiurile au mereu un sâmbure de adevăt. Așa că, iata cum aduci norocul în casă și cum scapi de ghinion. Se pune că acestea sunt cele mai bune obiceiuri și că merită să le încerci, scrie casa-gradina.ro.

Iată cum aduci norocul în casă

1. Flori proaspete. Se crede că florile proaspete aduc norocul în casă. Cu cât florile sunt mai vesele, mai proaspete și mai colorate cu atât mai bine.

Citeste si: Cum usuci trandafirii

2. O ușă vopsită în roșu este unul din acele amănunte care aduc norocul în casă. Ușa rosie este unul din elementele de bază în Feng Shui. Și nu doar o ușă roșie este semn de bun augur și noroc pentru casă, ci și o ușă portocalie, despre care se spune că este chiar mult mai aducătoare de bine decât cea rosie.

norocul în casă (1)3. O zonă organizată circulare în casă, o masă rotundă, o masă fără colțuri este unul din elementele care aduc noroc în casă. O zonă circulară este cea care favorizează circulația energiei pozitive, și o atrage în casă.

4. Există convingerea că energia bună o să vină în casă dacă vei așeza patul din dormitor în diagonală cu ușa dormitorului. Asta în cazul fericit în care ai spațiu pentru o astfel de organizare.

×
Subiecte în articol: noroc amenajări casa