x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Cum alegi portofelul care atrage bani!

Cum alegi portofelul care atrage bani!

06 Mai 2018   •   21:13
Cum alegi portofelul care atrage bani!

Banii au darul de a se evapora cand ai mai mare nevoie de ei. Pentru a evita dificultati financiare, trebuie ales cu responsabilitate portofolul unde intentionati sa va pastrati banii.

 

Pentru ca portofelul sa fie "potrivit" din toate punctele de vedere, trebuie sa tineti cont de o serie de detalii: design, culoare si propria intuitie. Acest al saselea simt poate indica cea mai buna alegere.

CUM TREBUIE PASTRATI BANII IN PORTOFEL

Sunt cateva reguli foarte simple:

- bancnotele trebuie asezate astfel, incat sa nu se sifoneze;

- pastrati banii de hartie separat de monede;

- tineti tot timpul portofelul inchis;

- nu dati portofelul unor straini;

- nu pastrati in portofel alte hartii - bilete, bonuri de casa, notite;

- neaparat in portofel trebuie sa existe un talisman care atrage bani.

CUM ALEGI PORTOFELUL "FERMECAT"

In primul rand, trebuie sa fie rezistent si frumos. Sunt de preferat cele din piele naturala, un conductor de energie excelent. Sunt buna insa si tesaturile naturale. Fara imitatii sintetice. Un portofel solid confera incredere, iar banii se vor simti protejati si nu vor dori sa paraseasca un loc atat de confortabil. La alegerea lui, trebuie sa studiat intreg sortimentul, dar luati-l pe cel care, tinandu-l in mana, va va transmite emotii placute.

In al doilea rand, portofelul nu trebuie sa fie prea mic. Cel mai indicat este acela cu buzunar pentru bancnote intinse.

In al treilea rand, fiti atenti la calitatea produsului. Se spune ca banii sunt atrasi de culorile pamantului si ale metalelor. Poate fi maro, negru, auriu, verde inchis. Evitati culorile legate de apa.

×