x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Echinocțiul de primăvară. Ce zodii sunt afectate

Echinocțiul de primăvară. Ce zodii sunt afectate

21 Mar 2018   •   07:25
Echinocțiul de primăvară. Ce zodii sunt afectate

Echinocțiul de primăvară marchează începutul primăverii astronomice și are loc în fiecare an în jurul datei de 21 martie. Acest fenomen complex trebuit privit și din punct de vedere astrologic, deoarece există unele zodii care pot fi date peste cap de anumite schimbări. Află care sunt acestea!

 

Berbec: Ca semn de Foc, nu ai cum să nu simți câteva schimbări din data de 20 martie. E posibil să fii mai agitată ca de obicei și să ai tendința să te cerți cu cei din jurul tău, chiar dacă știi că nu ai dreptate. Cu toate astea, încearcă să îți păstrezi calmul și să nu agiți prea mult spiritele, căci nu vei avea de câștigat. Poate ar fi mai bine să ceri sfatul unor prieteni apropiați când vine vorba de conflicte.

Rac: E posibil ca acest echinocțiu de primăvară să te facă să fii mai apatică. Pur și simplu, vor urma câteva zile în care nu îți vei dori să faci mai nimic și nu te vei putea concentra asupra muncii. Preferi să lenevești în pat, fără să vezi pe nimeni. Totuși, ar fi indicat să mai ieși din când în când și să nu lași astenia să pună stăpânire pe tine. Relaxează-te și reîncarcă-ți bateriile făcând ce îți place mai mult.

Balanță: Echinocțiul îți cam strică planurile, întrucât ți-ai dorit să mergi într-o excursie, poate o escapadă romantică, dar partenerul nu mai vrea. Fie că și-a găsit o scuză, fie că nu are chef, va face tot posibilul să te evite, lucru care pe tine te va scoate din minți. Nu poți comunica și simți că devii din ce în ce mai irascibilă pe marginea acestui subiect. Lasă timpul să treacă, să se mai calmeze spiritele.

Scorpion: Simți că nimeni nu are încredere în tine, ba chiar unii te iau de fraieră, lucru pe care tu îl detești din tot sufletul. Degeaba te impui, că nimeni nu te ascultă, mai ales cei din familia ta. Oricât ai încerca să pui piciorul în prag, e pierdere de timp. Zilele acestea, poate ar fi mai bine să fii mai indiferentă și să te gândești doar la tine. În fond, tu contezi în primul rând. Mai lasă-i și pe ceilalți să îți demonstreze că le pasă cu adevărat, scrie clickpentrufemei.ro..

Capricorn: La locul de muncă, poți întâmpina câteva probleme cu superiorii, însă nu trebuie să îți faci griji, totul se va rezolva după câteva zile mai tensionate. Încearcă să depui în continuare toate eforturile pentru a-i mulțumi pe ceilalți și să nu intervii în discuțiile altora. Stai în banca ta și fă tot posibilul să îți menții statutul. Pe plan amoros, vei avea o discuție serioasă cu partenerul de viață, care s-ar putea să te pună pe gânduri cu privire la viitorul relației. Nu lua încă nicio decizie cât timp ești sub influența echinocțiului. Antena 3

×