x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Existența universurilor paralele – posibil răspuns la întrebarea: există viață după moarte?

Existența universurilor paralele – posibil răspuns la întrebarea: există viață după moarte?

22 Mar 2019   •   19:37
Existența universurilor paralele – posibil răspuns la întrebarea: există viață după moarte?

Exista viata după moarte? Și, până la urmă, ce este moartea? O teorie nouă spune că existența universurilor paralele oferă cel mai plauzibil răspuns la întrebarea... exista viata dupa moarte...?

Existența universurilor paralele este un subiect asupra căruia mulți dintre noi ne punem, adesea, întrebări. Acest subiect, învăluit în mister i-a preocupat deopotrivă pe cercetători, care au realizat studii complexe în acest sens.

În ciuda procupărilor, menite să aducă la suprafață adevăruri palpabile, puțini sunt cei care admit teoria existenței universurilor paralele. Acest lucru se datorează himerelor care înconjoară această dimensiune a universului.

Dr. Brian Greene, autorul cărţii “Realitatea ascunsă: universuri paralele și legile profunde ale Cosmosului”, este de părere că acest fenomen ciudat poate exista.

Ipoteza lui Greene pleacă de la premisa că noi nu suntem decât unul din multiplele universuri, și că cel puțin una din aceste lumi paralele se află foarte aproape de a noastră, poate doar la un milimetru distanță. Noi nu putem vedea această lume, pentru că ea există într-un tip de spațiu diferit faţă de cele patru dimensiuni ale realității noastre de zi cu zi. Acest model de multivers (“mai multe universuri”) are ca suport teoretic fizica modernă și, în cele din urmă, va fi testabil, predictibil și de necontestat.

O altă teorie, relativ nouă, numită biocentrism, susţine existenţa mai multor universuri paralele. Conform acestei teorii, oamenii, nu mor, ci “evadează” într-un alt univers, paralel. În timpul aşa-zisei morţi..................

Află pe ANTENA SATELOR mai mult despre universurile parale și dacă exista viata dupa moarte!
 

×