x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby GALERIE FOTO. O moldoveancă are corpul perfect! Alina Chirciu e Miss Perfect Body

GALERIE FOTO. O moldoveancă are corpul perfect! Alina Chirciu e Miss Perfect Body

07 Noi 2016   •   12:17
GALERIE FOTO. O moldoveancă are corpul perfect! Alina Chirciu e Miss Perfect Body
Sursa foto: diez.md

Filipineza Kylie Verzosa a fost încoronată Miss International 2016, joi, la Tokyo, în timp ce Alina Chirciu, reprezentanta Republicii Moldova, a fost desemnată Miss Perfect Body (Miss Corp Perfect), unul dintre premiile speciale ale acestui concurs de frumuseţe, informează agenţia EFE şi globalbeauties.com.

În discursul rostit înainte de ceremonia de premiere, Verzosa a mulţumit familiei ei şi colegilor ei filipinezi pentru sprijin şi a spus că, dacă va câştiga, se va dedica promovării înţelegerii culturale şi internaţionale. În vârstă de 24 de ani, regina frumuseţii a adăugat că se consideră pregătită să-şi asume responsabilitatea de a fi Miss International 2016.

Kylie Verzosa este a şasea filipineză care câştigă titlul de Miss International. Ultima dată când Filipine a preluat acest titlu a fost acum trei ani când a fost declarată câştigătoare Bea Rose Santiago.

Cea de-a 56-a ediţie a concursului internaţional de frumuseţe s-a desfăşurat la Tokyo Dome City Hall din Tokyo, Japonia, unde au fost reprezentate şaptezeci de ţări. Anul trecut, competiţia a fost câştigată de concurenta din Venezuela, Edymar Martínez. (Sursa: AGERPRES)

In varsta de 20 de ani, Alina Chirciu este originara din Chisinau si studiaza Jurnalismul.

Urmarita de aproape 10.000 de admiratori pe Instagram, Alina posteaza imagini de la sedintele foto la care participa, selfie-uri provocatoare si fotografii in costum de baie, scrie perfecte.md.

Moldoveanca si-a convins fanii ca merita cu adevarat titlul "Perfect body" - in imaginile in costum de baie sau lenjerie intima, Alina demonstreaza ca este posesoarea siluetei perfecte, după cum bine se poate observa şi în GALERIA FOTO:

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

FOTO: diez.md

×