x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscop pentru doi. Află care este bărbatul ideal pentru fiecare femeie, în funcție de zodia în care s-a născut

Horoscop pentru doi. Află care este bărbatul ideal pentru fiecare femeie, în funcție de zodia în care s-a născut

26 Iun 2014   •   09:28
Horoscop pentru doi. Află care este bărbatul ideal pentru fiecare femeie, în funcție de zodia în care s-a născut

 Daca e scris in stele, atunci inseamna ca trebuie sa se intample si el sa fie alesul. Afla ce spune astrologia despre compatibilitatea perfecta, cand vine vorba de partenerul perfect.

Daca esti Berbec
Profil amoros: femeile Berbec sunt pasionale, iubesc cu tot sufletul și părăsesc fără regrete. Trăiesc în prezent și savurează fiecare moment al relației.
3 zodii ideale pentru un mariaj fericit: Gemenii, pentru că în bărbatul din această zodie găsesc amantul, prietenul și iubitul perfect. Vă completați perfect. Te acceptă cu bune și cu rele. Pe locul doi se află bărbații din zodiac Balanței, cu care te completezi perfect în arta seducției. Vă vânați unul pe celălalt, iar când vă decideți asupra relației, scoateți ce este mai bun unul din celălalt. Și cu un Vărsător faci un cuplu ideal, căci îți lasă libertatea de care ai nevoie, dar te și motivează.


Dacă ești Taur
Profil amoros: femeilor din zodia Taur le place stabilitatea și nu caută niciodată aventuri de o noapte. Sunt persoane pe care te poți baza. Nu este deloc ușor de cucerit și nici de mulțumit.
3 zodii ideale pentru un mariaj fericit.............................................

Citeste continuarea AICI


×
Subiecte în articol: felicia horoscop zodiac zodii cuplu